Medlemsbladet

"Nytt om gammelt" er Fåberg og Lillehammer historielags medlemsblad/informasjonsskriv som sendes medlemmene foran møter og vandringer. Bladet har artikler om bokpresentasjoner, vandringer som er gjennomført eller planlagt og prosjekter som gjennomføres i lagets regi.

"Nytt om gammelt" kommer ut ca 3-4 ganger i året og er ment å være et bindeledd mellom styret og lagets medlemmer. Du kan lese Nytt om gammelt på skjermen ved å velge det ønskede nummeret fra listen nedenfor.

Nytt årbeidsår

Da er historielagsarbeidet godt i gjenge i det nye året.
Nå forbereder vi årsmøtet som i år blir på Krokvang i Roterud 8. mars. Årsmelding og regnskap legges fram, og vi får mulighet til å diskutere planene for lagsarbeidet i året som kommer.
Historielaget har hatt tradisjon for å legge disse møtene rundt om i kommunen. Vi får på den måten en fin mulighet til å få med oss litt av de ulike bygdenes historie.
Jeg håper at svært mange har anledning til å ta turen til Roterud denne søndagen i mars.

Les mer om Nytt årbeidsår