Medlemsbladet

"Nytt om gammelt" er Fåberg og Lillehammer historielags medlemsblad/informasjonsskriv som sendes medlemmene foran møter og vandringer. Bladet har artikler om bokpresentasjoner, vandringer som er gjennomført eller planlagt og prosjekter som gjennomføres i lagets regi.

"Nytt om gammelt" kommer ut ca 3-4 ganger i året og er ment å være et bindeledd mellom styret og lagets medlemmer. Du kan lese Nytt om gammelt på skjermen ved å velge det ønskede nummeret fra listen nedenfor.

God Jul og Godt Nyttår

Historielagsarbeidet hviler ikke selv om det er vinter og mørketid. Vi har nettopp stått på Maihaugens julemarked og solgt den nye årboka, og vi har levert kassevis med bøker til byens bokhandlere. Årbok 38 har blitt svært godt mottatt.
Den perfekte julegave!
Finn fram pleddet, kok deg en tekopp og tenn på peisen. Og ta deg tid til å lese i denne fine boka.

Så setter vi i gang og planlegger årsmøter og andre aktiviteter utover våren.
God jul og et trivelig nyttår ønskes fra styret i Fåberg og Lillehammer historielag.

Les mer om God Jul og Godt Nyttår