Vel gjennomført årsmøte

Årsmøtet for historielaget er unnagjort. 51 medlemmer deltok og protokollen fra årsmøtet blir lagt på hjemmesida under lagsdokumenter. Vi fikk interessante foredrag om Skoglis og Søre Åls historie. Nå skal det nye styret konstituere seg og vi har fått godkjent arbeidsplanen for året som ligger foran oss. Det blir mye allsidig arbeid å ta fatt på. Du verden for et aktivt historielag vi har i vår kommune!. Takk til alle som bidrar med frivillig arbeid for lokalhistorien. Det er meningsfullt arbeid og fram mot jubileumsåret i 2027 vil historielaget vårt bidra på mange områder.
Det gleder jeg meg til!

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

Nytt år og nye muligheter

Etter et trivelig årsmøte på Fåberg i mars, er historielaget nå i gang med mye lokalhistorisk arbeid. Blant mye annet arbeider ei ny gruppe med å dokumentere Lillehammers utvikling ved hjelp av kart.

Les mer om Nytt år og nye muligheter