Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.
Blir det brukbart vær kan du denne sommeren bli godt kjent i din egen kommune, så kom deg ut på tur. Finn fram eldre utgaver av vandreboka du har i hylla eller lån den på biblioteket. Seterboka og den nye bureisingsboka er å få kjøpt. Disse kan også være utgangspunkt for fine turer.
Nyt sommeren og finværet. Gå på stolpejakt, besøk kulturstiene, både langs Mesna og i Fåberg, eller finn andre gjemte kulturminner i vår kommune.
Til høsten møtes vi igjen til lokalhistoriske seminarer, ny årbok og mange andre aktiviteter i historielagets mange undergrupper.

23.11.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Gutteliv på 60-tallet.
v/Brynjulf Handgaard.

26. og 27.11.2022:
Julemarked på Maihaugen, historielaget har egen stand for boksalg mv.

1.,2.,3.,8.,9. og 10.12.2022:
Boksalg til medlemmer på Biblioteket mellom kl. 13 og 15.

Årbok og kveldsseminarer

Årets vakreste eventyr er rett rundt hjørnet. Ny årbok blir lansert 6. november - og du kan glede deg til ei bok med utrolig variert og rikholdig innhold. Artikler om dreggefiske på Mjøsa, Brøggers guttekor og historier fra krigen. Og mye annet spennende. All honnør til bidragsytere og redaksjon for ei fin bok.

Les mer om Årbok og kveldsseminarer