Besøk oss på Sigrid Undsets plass

Det triveligste nå i høst har vært dagene med historielagets salgsbod på Sigrid Undsets plass. Årboka er en kjær julegave og mange stikker innom for å sikre seg denne fine boka til medlemspris.
En bieffekt har vært at mange blir oppmerksom på Lillehammers spennende lokalhistorie og melder seg inn i laget. Vi fikk 5 nye medlemmer bare på 3 timer en dag!

Nå håper jeg at riktig mange finner glede i interessante artikler i våre bøker nå i mørketida. God jul ønskes dere alle!

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

Nytt år og nye muligheter

Etter et trivelig årsmøte på Fåberg i mars, er historielaget nå i gang med mye lokalhistorisk arbeid. Blant mye annet arbeider ei ny gruppe med å dokumentere Lillehammers utvikling ved hjelp av kart.

Les mer om Nytt år og nye muligheter