Besøk oss på Sigrid Undsets plass

Det triveligste nå i høst har vært dagene med historielagets salgsbod på Sigrid Undsets plass. Årboka er en kjær julegave og mange stikker innom for å sikre seg denne fine boka til medlemspris.
En bieffekt har vært at mange blir oppmerksom på Lillehammers spennende lokalhistorie og melder seg inn i laget. Vi fikk 5 nye medlemmer bare på 3 timer en dag!

Nå håper jeg at riktig mange finner glede i interessante artikler i våre bøker nå i mørketida. God jul ønskes dere alle!

God sommer!

Vi kan nå feire at det er blitt sommer, og kan glede oss over at mange har blitt fullvaksinerte. Det gjør at så smått om senn kan vi håpe på en normal hverdag, med lokalhistoriske foredrag, markvandringer og turer i historielagets regi.

Les mer om God sommer!