Besøk oss på Sigrid Undsets plass

Det triveligste nå i høst har vært dagene med historielagets salgsbod på Sigrid Undsets plass. Årboka er en kjær julegave og mange stikker innom for å sikre seg denne fine boka til medlemspris.
En bieffekt har vært at mange blir oppmerksom på Lillehammers spennende lokalhistorie og melder seg inn i laget. Vi fikk 5 nye medlemmer bare på 3 timer en dag!

Nå håper jeg at riktig mange finner glede i interessante artikler i våre bøker nå i mørketida. God jul ønskes dere alle!

Boklansering og årsmøte

Selv i disse koronatider klarte historielaget på vårparten å gjennomføre to viktige fysiske arrangement. Vi lanserte den nye boka "Bureising som utveg" på vegmuseet nå i mars, og heldigvis klarte vi å få avvikla årsmøtet på en ordentlig måte.

Les mer om Boklansering og årsmøte