Besøk oss på Sigrid Undsets plass

Det triveligste nå i høst har vært dagene med historielagets salgsbod på Sigrid Undsets plass. Årboka er en kjær julegave og mange stikker innom for å sikre seg denne fine boka til medlemspris.
En bieffekt har vært at mange blir oppmerksom på Lillehammers spennende lokalhistorie og melder seg inn i laget. Vi fikk 5 nye medlemmer bare på 3 timer en dag!

Nå håper jeg at riktig mange finner glede i interessante artikler i våre bøker nå i mørketida. God jul ønskes dere alle!

Høsten nærmer seg

En varm og god sommer går mot hell. Og historielaget har fått være med på mye spennende i år. Vi deltok på seterstevne på Kaussetra på Nordseter og vi var med på åpninga av den nye Terrassen. Begge steder fikk vi solgt bøker og vervet nye medlemmer.

Les mer om Høsten nærmer seg