Nytt årbeidsår

Da er historielagsarbeidet godt i gjenge i det nye året.

Nå forbereder vi årsmøtet som i år blir på Krokvang i Roterud 8. mars. Årsmelding og regnskap legges fram, og vi får mulighet til å diskutere planene for lagsarbeidet i året som kommer.

Historielaget har hatt tradisjon for å legge disse møtene rundt om i kommunen. Vi får på den måten en fin mulighet til å få med oss litt av de ulike bygdenes historie.

Jeg håper at svært mange har anledning til å ta turen til Roterud denne søndagen i mars.

Nytt årbeidsår

Da er historielagsarbeidet godt i gjenge i det nye året.

Les mer om Nytt årbeidsår