Velkommen til nytt år

Historielaget har to begivenheter å se fram til utover våren. Om koronaen tillater det skal vi lansere den nye boka "Bureising som utveg" den 7. mars. En spennende og snart glemt historie om slit, pågangsmot og statlige tilskudd. Det blir ei fin bok om de 39 bureiserbrukene i Fåberg som nå går i trykken.

Årsmøtet planlegger vi å gjennomføre på bygdahuset i Saksumdal 14. mars. Tradisjonen tro holder laget sine årsmøter på ulike steder. Vi har de siste årene vært i Roterud, i Vingrom og i Rudsbygd. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Saksumdalen.

21.08.2022:
Medlemstur til fots til Dompenhytta søndag 21. august 2022, se Nytt om gammelt for mai 2022. Ytterligere detaljer om turen legges ut på hjemmesida om en ukes tid.

Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.

Les mer om Sommeren er her