Velkommen til nytt år

Historielaget har to begivenheter å se fram til utover våren. Om koronaen tillater det skal vi lansere den nye boka "Bureising som utveg" den 7. mars. En spennende og snart glemt historie om slit, pågangsmot og statlige tilskudd. Det blir ei fin bok om de 39 bureiserbrukene i Fåberg som nå går i trykken.

Årsmøtet planlegger vi å gjennomføre på bygdahuset i Saksumdal 14. mars. Tradisjonen tro holder laget sine årsmøter på ulike steder. Vi har de siste årene vært i Roterud, i Vingrom og i Rudsbygd. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Saksumdalen.

Det skjer mye i mars

Våren er travel for historielaget - selv under disse koronatidene. Søndag 7, mars presenteres den nye boka "Bureising som utveg" på Vegmuseet. Årsmøtet blir holdt samme sted den 14. mars.

Les mer om Det skjer mye i mars