Velkommen til nytt år

Historielaget har to begivenheter å se fram til utover våren. Om koronaen tillater det skal vi lansere den nye boka "Bureising som utveg" den 7. mars. En spennende og snart glemt historie om slit, pågangsmot og statlige tilskudd. Det blir ei fin bok om de 39 bureiserbrukene i Fåberg som nå går i trykken.

Årsmøtet planlegger vi å gjennomføre på bygdahuset i Saksumdal 14. mars. Tradisjonen tro holder laget sine årsmøter på ulike steder. Vi har de siste årene vært i Roterud, i Vingrom og i Rudsbygd. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Saksumdalen.

Høsten nærmer seg

En varm og god sommer går mot hell. Og historielaget har fått være med på mye spennende i år. Vi deltok på seterstevne på Kaussetra på Nordseter og vi var med på åpninga av den nye Terrassen. Begge steder fikk vi solgt bøker og vervet nye medlemmer.

Les mer om Høsten nærmer seg