Velkommen til nytt år

Historielaget har to begivenheter å se fram til utover våren. Om koronaen tillater det skal vi lansere den nye boka "Bureising som utveg" den 7. mars. En spennende og snart glemt historie om slit, pågangsmot og statlige tilskudd. Det blir ei fin bok om de 39 bureiserbrukene i Fåberg som nå går i trykken.

Årsmøtet planlegger vi å gjennomføre på bygdahuset i Saksumdal 14. mars. Tradisjonen tro holder laget sine årsmøter på ulike steder. Vi har de siste årene vært i Roterud, i Vingrom og i Rudsbygd. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Saksumdalen.

Boklansering og årsmøte

Selv i disse koronatider klarte historielaget på vårparten å gjennomføre to viktige fysiske arrangement. Vi lanserte den nye boka "Bureising som utveg" på vegmuseet nå i mars, og heldigvis klarte vi å få avvikla årsmøtet på en ordentlig måte.

Les mer om Boklansering og årsmøte