Nye bøker i høst

Det har i det siste vært stor aktivitet i historielaget, og nå i høst kommer det tre nye bøker. Årbok 42 kommer som vanlig med mye interessant stoff i november. En ny vandrebok for Fåberg og Lillehammer er klar i september med mange nye lokalhistoriske vandreturer i nærområdet. Denne boka har vært utsolgt i mange år, og mange har savnet en oppdatert og utvidet utgave.

Krigsgravplassen på Jørstadmoen settes i stand i høst, med navneplater med de nesten 1000 fangene som døde der under siste verdenskrig. I samarbeid med Falstadsenteret i Trøndelag og forsvaret har historielaget funnet opplysninger om mange av fangene. Dette heftet gir i tillegg en oversikt over historien til denne krigsgravplassen. Vi kan glede oss til mye godt lesestoff i høst.

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

God sommer

Historielaget ønsker dere alle en riktig god sommer. Nyt denne lyse tida med finværet (eller regnværet!).

Les mer om God sommer