Er du godt kjent i nærområdet ditt?

Slik kjennskap til eget nabolag skaper identitet, trivsel og en følelse av samhørighet med området. Hvordan så det ut her før? Hvem bodde her og hva drev de med? Hvor gikk vegene?

Hvis du vet at det var fyrstikkfabrikk i Søre Ål, ferge over Lågen før bruene kom, og at det er gjort utgravinger med mange spennende funn i Vingrom; ja da kan du få en større glede av ditt nærmiljø.

Ulike artikler med kunnskap og historier fra akkurat ditt nabolag er nedskrevet. Sjekk registeret for årbøkene og finn stoff om akkurat der du bor!

Høsten nærmer seg

En varm og god sommer går mot hell. Og historielaget har fått være med på mye spennende i år. Vi deltok på seterstevne på Kaussetra på Nordseter og vi var med på åpninga av den nye Terrassen. Begge steder fikk vi solgt bøker og vervet nye medlemmer.

Les mer om Høsten nærmer seg