Er du godt kjent i nærområdet ditt?

Slik kjennskap til eget nabolag skaper identitet, trivsel og en følelse av samhørighet med området. Hvordan så det ut her før? Hvem bodde her og hva drev de med? Hvor gikk vegene?

Hvis du vet at det var fyrstikkfabrikk i Søre Ål, ferge over Lågen før bruene kom, og at det er gjort utgravinger med mange spennende funn i Vingrom; ja da kan du få en større glede av ditt nærmiljø.

Ulike artikler med kunnskap og historier fra akkurat ditt nabolag er nedskrevet. Sjekk registeret for årbøkene og finn stoff om akkurat der du bor!

Besøk oss på Sigrid Undsets plass

Det triveligste nå i høst har vært dagene med historielagets salgsbod på Sigrid Undsets plass. Årboka er en kjær julegave og mange stikker innom for å sikre seg denne fine boka til medlemspris.

Les mer om Besøk oss på Sigrid Undsets plass