Lesetips

I disse koronatider er det tankevekkende å lese lokale beretninger om epidemier i tidligere tider. Ikke bare har svartedauen også herjet i vårt distrikt, men i siste årboka kan du lese historien om Signe Othilie Olafsdatter Sandvold som døde av spanskesyken bare 17 år gammel. En rørende, betagende og trist historie om hvordan disse dagene var i Vingrom i 1918. Hent fram årbok 38 og les Cathrine Just sin fortelling om Signe. Denne historien er uforglemmelig.

21.08.2022:
Medlemstur til fots til Dompenhytta søndag 21. august 2022, se Nytt om gammelt for mai 2022. Ytterligere detaljer om turen legges ut på hjemmesida om en ukes tid.

Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.

Les mer om Sommeren er her