Kunnskapsdeling

Nå er høsten i gang – og det er tydelig at interessen for historielaget er økende. Vi får mange henvendelser både på facebook-sida og spørsmål på epost og telefon. Dette er spennende og folk spør om ulike ting. Mange svar finnes i årbøkene og andre bøker som er utgitt om Lillehammers historie. Noen spør etter slekts-opplysninger, og der er Richard Fauskrud og hans store database god å ha. Jeg er imponert over den allsidige kunnskapen som finnes blant våre medlemmer. Og at de deler villig sine kunnskaper. Da øker vi alle sammen kunnskapen om vår historie.

05.10.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Skolerevolusjon i Fåberg: Fra omgangsskole til fastskole og fra fattigskole til folkeskole
v/Trond Feiring.

19.10.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Nytt om Lillehammerkuppet og drapet på lillehamringen Kai Holst i 1945
v/Tore Pryser.

06.11.2022:
Lansering av årboka på Kirkesenteret kl. 17.

Historielaget står på

Det er fortsatt sommer og folk er ofte travle med sommeraktiviteter. Likevel er det mye som foregår i historielaget. Vi har nettopp fått Per Richard Bærøe til å lese inn sin fortelling om Polti-Larsen og Pipe-Larsen i studio, dette er to kjente og markante skikkelser i Lillehammers historie.

Les mer om Historielaget står på