Kunnskapsdeling

Nå er høsten i gang – og det er tydelig at interessen for historielaget er økende. Vi får mange henvendelser både på facebook-sida og spørsmål på epost og telefon. Dette er spennende og folk spør om ulike ting. Mange svar finnes i årbøkene og andre bøker som er utgitt om Lillehammers historie. Noen spør etter slekts-opplysninger, og der er Richard Fauskrud og hans store database god å ha. Jeg er imponert over den allsidige kunnskapen som finnes blant våre medlemmer. Og at de deler villig sine kunnskaper. Da øker vi alle sammen kunnskapen om vår historie.

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

Nytt år og nye muligheter

Etter et trivelig årsmøte på Fåberg i mars, er historielaget nå i gang med mye lokalhistorisk arbeid. Blant mye annet arbeider ei ny gruppe med å dokumentere Lillehammers utvikling ved hjelp av kart.

Les mer om Nytt år og nye muligheter