Kunnskapsdeling

Nå er høsten i gang – og det er tydelig at interessen for historielaget er økende. Vi får mange henvendelser både på facebook-sida og spørsmål på epost og telefon. Dette er spennende og folk spør om ulike ting. Mange svar finnes i årbøkene og andre bøker som er utgitt om Lillehammers historie. Noen spør etter slekts-opplysninger, og der er Richard Fauskrud og hans store database god å ha. Jeg er imponert over den allsidige kunnskapen som finnes blant våre medlemmer. Og at de deler villig sine kunnskaper. Da øker vi alle sammen kunnskapen om vår historie.

Høsten nærmer seg

En varm og god sommer går mot hell. Og historielaget har fått være med på mye spennende i år. Vi deltok på seterstevne på Kaussetra på Nordseter og vi var med på åpninga av den nye Terrassen. Begge steder fikk vi solgt bøker og vervet nye medlemmer.

Les mer om Høsten nærmer seg