Høstens bokutgivelser

Årets årbok, den 42. i rekka har kommet. Full av interessante artikler fra vårt lokalområde. Skaff deg boka og les blant annet oppveksthistorier, teaterportretter, om Nevelfjell eller om kirkestrid under krigen. Boka ble lansert 5.november og kan bli årets julegave for mange.

Historielaget har satset på bokutgivelser i år. I tillegg til årboka har vi den nye og utvida Vandreboka og et hefte om krigsgravene på Jørstadmoen. Minnesmerket der er rustet opp og vi har i samarbeid med Falstadsenteret fått dokumentert noen av skjebnene bak de fangene som omkom der under krigene. Bøkene finnes i bokhandelen, men vil du bruke medlemsrabatten, ta kontakt med historielaget. Ellers finner du oss på julemarkedet på Maihaugen og på Leseriet på torsdager i november (16-18).

Grethe

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

Nytt år og nye muligheter

Etter et trivelig årsmøte på Fåberg i mars, er historielaget nå i gang med mye lokalhistorisk arbeid. Blant mye annet arbeider ei ny gruppe med å dokumentere Lillehammers utvikling ved hjelp av kart.

Les mer om Nytt år og nye muligheter