Høsten nærmer seg

En varm og god sommer går mot hell. Og historielaget har fått være med på mye spennende i år. Vi deltok på seterstevne på Kaussetra på Nordseter og vi var med på åpninga av den nye Terrassen. Begge steder fikk vi solgt bøker og vervet nye medlemmer.

Nå forbereder historielaget seg på høstsesongen der mye gledelig skal skje. Først skal vi på busstur til Toten den 11.september, de lokalhistoriske seminarene kommer i gang igjen på biblioteket og før jul kommer årbok nr. 40.

Høsten nærmer seg

Les mer om Høsten nærmer seg