Høsten nærmer seg

Høsten i historielaget står for døren. Det er stor aktivitet i lagets undergrupper og mye spennende arbeid er på gang. Jeg gleder meg til årbok 38 – i år blir boka ekstra fyldig med flere sider enn tidligere årbøker. Også denne gang mange utrolig spennende artikler for enhver smak. Fire lokalhistoriske seminarer er klare, og vil bli holdt i oktober og november på Lillehammer bibliotek. I tillegg prøver vi å få til en ny og interessant medlemstur i høst. Mere informasjon om alt dette får du i meldingsbladet Nytt om Gammelt.

God sommer!

Vi kan nå feire at det er blitt sommer, og kan glede oss over at mange har blitt fullvaksinerte. Det gjør at så smått om senn kan vi håpe på en normal hverdag, med lokalhistoriske foredrag, markvandringer og turer i historielagets regi.

Les mer om God sommer!