God sommer

Historielaget ønsker dere alle en riktig god sommer. Nyt denne lyse tida med finværet (eller regnværet!).

I år kan du bruke den nye vandreboka, finne deg fine turer og bli kjent med vår lokale historie. Ta noen runder i kommunen etter denne boka samtidig som du blir sprek! Eller du kan ta en tur gjennom Storgata og lese deg opp på de fine blå skiltene som forteller om historien til bygningene og de som bodde der. Ivar Olstad i historielaget har laget tekstene på skiltene som er satt opp av Mesna Rotary.

Grethe

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

God sommer

Les mer om God sommer