God sommer

Jeg ønsker alle medlemmer av historielaget en riktig god sommer. Bruk gjerne disse fine, lyse sommerdagene til turer i vårt nærområdet som har så mange minner fra tidligere tider å by på.

Ta deg gjerne en tur ned til Drotten med helleristningene eller bestig Balbergkampen og tenk på hotelldrifta som en gang var der. Du kan også rusle langs Mesna-elva og mimre over all industrien som lå der og ble grunnlaget for byen vår.

Så gleder jeg meg til å treffe dere igjen til høsten med mange nye historielagsaktiviteter.

God sommer

Les mer om God sommer