God sommer

Jeg ønsker alle medlemmer av historielaget en riktig god sommer. Bruk gjerne disse fine, lyse sommerdagene til turer i vårt nærområdet som har så mange minner fra tidligere tider å by på.

Ta deg gjerne en tur ned til Drotten med helleristningene eller bestig Balbergkampen og tenk på hotelldrifta som en gang var der. Du kan også rusle langs Mesna-elva og mimre over all industrien som lå der og ble grunnlaget for byen vår.

Så gleder jeg meg til å treffe dere igjen til høsten med mange nye historielagsaktiviteter.

God sommer!

Vi kan nå feire at det er blitt sommer, og kan glede oss over at mange har blitt fullvaksinerte. Det gjør at så smått om senn kan vi håpe på en normal hverdag, med lokalhistoriske foredrag, markvandringer og turer i historielagets regi.

Les mer om God sommer!