God sommer

Jeg ønsker alle medlemmer av historielaget en riktig god sommer. Bruk gjerne disse fine, lyse sommerdagene til turer i vårt nærområdet som har så mange minner fra tidligere tider å by på.

Ta deg gjerne en tur ned til Drotten med helleristningene eller bestig Balbergkampen og tenk på hotelldrifta som en gang var der. Du kan også rusle langs Mesna-elva og mimre over all industrien som lå der og ble grunnlaget for byen vår.

Så gleder jeg meg til å treffe dere igjen til høsten med mange nye historielagsaktiviteter.

Boklansering og årsmøte

Selv i disse koronatider klarte historielaget på vårparten å gjennomføre to viktige fysiske arrangement. Vi lanserte den nye boka "Bureising som utveg" på vegmuseet nå i mars, og heldigvis klarte vi å få avvikla årsmøtet på en ordentlig måte.

Les mer om Boklansering og årsmøte