God jul og godt nyttår!

Historielaget ønsker alle sine medlemmer ei riktig god jul og et godt nytt år!

Nå når snøen har lagt seg, er det hyggelig å kose seg innendørs med den nyeste årboka. Jeg har lest den allerede og den er kjempefin. Og mangler du noen årbøker for å få samlingen komplett er det bare å kontakte oss, så ordner vi saken. Som medlem får du årbøker og andre historielagsbøker til sterkt reduserte priser.

Disse vintermånedene vi har foran oss går nå med på å få på plass årsmøte i mars, lokalhistoriske seminarer til våren og arbeidet med neste årbok.. Gamle stedsnavn blir ført inn i kart, fotogruppa har nok å gjøre og arbeidet med en ny vandrebok er i gang. Det eneste som får kvile i vinter er arbeidet med kulturstiene og Dompenhytta.

23.11.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Gutteliv på 60-tallet.
v/Brynjulf Handgaard.

26. og 27.11.2022:
Julemarked på Maihaugen, historielaget har egen stand for boksalg mv.

1.,2.,3.,8.,9. og 10.12.2022:
Boksalg til medlemmer på Biblioteket mellom kl. 13 og 15.

Årbok og kveldsseminarer

Årets vakreste eventyr er rett rundt hjørnet. Ny årbok blir lansert 6. november - og du kan glede deg til ei bok med utrolig variert og rikholdig innhold. Artikler om dreggefiske på Mjøsa, Brøggers guttekor og historier fra krigen. Og mye annet spennende. All honnør til bidragsytere og redaksjon for ei fin bok.

Les mer om Årbok og kveldsseminarer