God jul og godt nyttår!

Historielaget ønsker alle sine medlemmer ei riktig god jul og et godt nytt år!

Nå når snøen har lagt seg, er det hyggelig å kose seg innendørs med den nyeste årboka. Jeg har lest den allerede og den er kjempefin. Og mangler du noen årbøker for å få samlingen komplett er det bare å kontakte oss, så ordner vi saken. Som medlem får du årbøker og andre historielagsbøker til sterkt reduserte priser.

Disse vintermånedene vi har foran oss går nå med på å få på plass årsmøte i mars, lokalhistoriske seminarer til våren og arbeidet med neste årbok.. Gamle stedsnavn blir ført inn i kart, fotogruppa har nok å gjøre og arbeidet med en ny vandrebok er i gang. Det eneste som får kvile i vinter er arbeidet med kulturstiene og Dompenhytta.

21.08.2022:
Medlemstur til fots til Dompenhytta søndag 21. august 2022, se Nytt om gammelt for mai 2022, eller her.

Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.

Les mer om Sommeren er her