Delta i høstens aktiviteter

Historielaget er i full gang med høstens aktiviteter. Bli med på de lokalhistoriske seminarene på biblioteket og kom på lanseringa av årbok 38 på kirkesenteret 3. november.

Jeg gleder meg til å lese den nye boka, og det skal bli fint å ha julegavene klare.

Vi har allerede hatt gleden av en meget interessant høsttur til Moelv. 50 historieinteresserte deltakere fikk orienteringer i den krigshistoriske minnesamlinga på Garveriet, Ringsaker kirke og Tolvsteinsringen. Takket være svært gode fortellere (Harald Sunde og Roger Andreassen) ble dette en tur vi vil huske lenge.

Delta i høstens aktiviteter

Les mer om Delta i høstens aktiviteter