Delta i høstens aktiviteter

Historielaget er i full gang med høstens aktiviteter. Bli med på de lokalhistoriske seminarene på biblioteket og kom på lanseringa av årbok 38 på kirkesenteret 3. november.

Jeg gleder meg til å lese den nye boka, og det skal bli fint å ha julegavene klare.

Vi har allerede hatt gleden av en meget interessant høsttur til Moelv. 50 historieinteresserte deltakere fikk orienteringer i den krigshistoriske minnesamlinga på Garveriet, Ringsaker kirke og Tolvsteinsringen. Takket være svært gode fortellere (Harald Sunde og Roger Andreassen) ble dette en tur vi vil huske lenge.

God Jul og Godt Nyttår

Historielagsarbeidet hviler ikke selv om det er vinter og mørketid. Vi har nettopp stått på Maihaugens julemarked og solgt den nye årboka, og vi har levert kassevis med bøker til byens bokhandlere. Årbok 38 har blitt svært godt mottatt.
Den perfekte julegave!
Finn fram pleddet, kok deg en tekopp og tenn på peisen. Og ta deg tid til å lese i denne fine boka.

Så setter vi i gang og planlegger årsmøter og andre aktiviteter utover våren.
God jul og et trivelig nyttår ønskes fra styret i Fåberg og Lillehammer historielag.

Les mer om God Jul og Godt Nyttår