Delta i høstens aktiviteter

Historielaget er i full gang med høstens aktiviteter. Bli med på de lokalhistoriske seminarene på biblioteket og kom på lanseringa av årbok 38 på kirkesenteret 3. november.

Jeg gleder meg til å lese den nye boka, og det skal bli fint å ha julegavene klare.

Vi har allerede hatt gleden av en meget interessant høsttur til Moelv. 50 historieinteresserte deltakere fikk orienteringer i den krigshistoriske minnesamlinga på Garveriet, Ringsaker kirke og Tolvsteinsringen. Takket være svært gode fortellere (Harald Sunde og Roger Andreassen) ble dette en tur vi vil huske lenge.

Høsten nærmer seg

En varm og god sommer går mot hell. Og historielaget har fått være med på mye spennende i år. Vi deltok på seterstevne på Kaussetra på Nordseter og vi var med på åpninga av den nye Terrassen. Begge steder fikk vi solgt bøker og vervet nye medlemmer.

Les mer om Høsten nærmer seg