Delta i høstens aktiviteter

Historielaget er i full gang med høstens aktiviteter. Bli med på de lokalhistoriske seminarene på biblioteket og kom på lanseringa av årbok 38 på kirkesenteret 3. november.

Jeg gleder meg til å lese den nye boka, og det skal bli fint å ha julegavene klare.

Vi har allerede hatt gleden av en meget interessant høsttur til Moelv. 50 historieinteresserte deltakere fikk orienteringer i den krigshistoriske minnesamlinga på Garveriet, Ringsaker kirke og Tolvsteinsringen. Takket være svært gode fortellere (Harald Sunde og Roger Andreassen) ble dette en tur vi vil huske lenge.

Nytt årbeidsår

Da er historielagsarbeidet godt i gjenge i det nye året.
Nå forbereder vi årsmøtet som i år blir på Krokvang i Roterud 8. mars. Årsmelding og regnskap legges fram, og vi får mulighet til å diskutere planene for lagsarbeidet i året som kommer.
Historielaget har hatt tradisjon for å legge disse møtene rundt om i kommunen. Vi får på den måten en fin mulighet til å få med oss litt av de ulike bygdenes historie.
Jeg håper at svært mange har anledning til å ta turen til Roterud denne søndagen i mars.

Les mer om Nytt årbeidsår