Boklansering og årsmøte

Selv i disse koronatider klarte historielaget på vårparten å gjennomføre to viktige fysiske arrangement. Vi lanserte den nye boka "Bureising som utveg" på vegmuseet nå i mars. Et flott arrangement med mange frammøtte. Og ei svært interessant bok om en noe ukjent lokal historie. Boka kan kjøpes via våre nettsider.

Heldigvis klarte vi å få avvikla årsmøtet på en ordentlig måte. Også her måtte vi ty til vegmuseet med sine fastmonterte stoler og god plass. Nå er vi i det ny-valgte styret klare til å arbeide videre med mange interessante lokalhistoriske saker.

Det gleder jeg meg til!

Boklansering og årsmøte

Selv i disse koronatider klarte historielaget på vårparten å gjennomføre to viktige fysiske arrangement. Vi lanserte den nye boka "Bureising som utveg" på vegmuseet nå i mars, og heldigvis klarte vi å få avvikla årsmøtet på en ordentlig måte.

Les mer om Boklansering og årsmøte