Boklansering og årsmøte

Selv i disse koronatider klarte historielaget på vårparten å gjennomføre to viktige fysiske arrangement. Vi lanserte den nye boka "Bureising som utveg" på vegmuseet nå i mars. Et flott arrangement med mange frammøtte. Og ei svært interessant bok om en noe ukjent lokal historie. Boka kan kjøpes via våre nettsider.

Heldigvis klarte vi å få avvikla årsmøtet på en ordentlig måte. Også her måtte vi ty til vegmuseet med sine fastmonterte stoler og god plass. Nå er vi i det ny-valgte styret klare til å arbeide videre med mange interessante lokalhistoriske saker.

Det gleder jeg meg til!

23.11.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Gutteliv på 60-tallet.
v/Brynjulf Handgaard.

26. og 27.11.2022:
Julemarked på Maihaugen, historielaget har egen stand for boksalg mv.

1.,2.,3.,8.,9. og 10.12.2022:
Boksalg til medlemmer på Biblioteket mellom kl. 13 og 15.

Årbok og kveldsseminarer

Årets vakreste eventyr er rett rundt hjørnet. Ny årbok blir lansert 6. november - og du kan glede deg til ei bok med utrolig variert og rikholdig innhold. Artikler om dreggefiske på Mjøsa, Brøggers guttekor og historier fra krigen. Og mye annet spennende. All honnør til bidragsytere og redaksjon for ei fin bok.

Les mer om Årbok og kveldsseminarer