Boklansering og årsmøte

Selv i disse koronatider klarte historielaget på vårparten å gjennomføre to viktige fysiske arrangement. Vi lanserte den nye boka "Bureising som utveg" på vegmuseet nå i mars. Et flott arrangement med mange frammøtte. Og ei svært interessant bok om en noe ukjent lokal historie. Boka kan kjøpes via våre nettsider.

Heldigvis klarte vi å få avvikla årsmøtet på en ordentlig måte. Også her måtte vi ty til vegmuseet med sine fastmonterte stoler og god plass. Nå er vi i det ny-valgte styret klare til å arbeide videre med mange interessante lokalhistoriske saker.

Det gleder jeg meg til!

Høsten nærmer seg

En varm og god sommer går mot hell. Og historielaget har fått være med på mye spennende i år. Vi deltok på seterstevne på Kaussetra på Nordseter og vi var med på åpninga av den nye Terrassen. Begge steder fikk vi solgt bøker og vervet nye medlemmer.

Les mer om Høsten nærmer seg