Boklansering og årsmøte

Selv i disse koronatider klarte historielaget på vårparten å gjennomføre to viktige fysiske arrangement. Vi lanserte den nye boka "Bureising som utveg" på vegmuseet nå i mars. Et flott arrangement med mange frammøtte. Og ei svært interessant bok om en noe ukjent lokal historie. Boka kan kjøpes via våre nettsider.

Heldigvis klarte vi å få avvikla årsmøtet på en ordentlig måte. Også her måtte vi ty til vegmuseet med sine fastmonterte stoler og god plass. Nå er vi i det ny-valgte styret klare til å arbeide videre med mange interessante lokalhistoriske saker.

Det gleder jeg meg til!

God sommer!

Vi kan nå feire at det er blitt sommer, og kan glede oss over at mange har blitt fullvaksinerte. Det gjør at så smått om senn kan vi håpe på en normal hverdag, med lokalhistoriske foredrag, markvandringer og turer i historielagets regi.

Les mer om God sommer!