Boklansering og årsmøte

Selv i disse koronatider klarte historielaget på vårparten å gjennomføre to viktige fysiske arrangement. Vi lanserte den nye boka "Bureising som utveg" på vegmuseet nå i mars. Et flott arrangement med mange frammøtte. Og ei svært interessant bok om en noe ukjent lokal historie. Boka kan kjøpes via våre nettsider.

Heldigvis klarte vi å få avvikla årsmøtet på en ordentlig måte. Også her måtte vi ty til vegmuseet med sine fastmonterte stoler og god plass. Nå er vi i det ny-valgte styret klare til å arbeide videre med mange interessante lokalhistoriske saker.

Det gleder jeg meg til!

21.08.2022:
Medlemstur til fots til Dompenhytta søndag 21. august 2022, se Nytt om gammelt for mai 2022, eller her.

Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.

Les mer om Sommeren er her