Bøker til jul

I høstmørket kan du kose deg med siste velskrevne årboka fra historielaget. Bok nummer 37 i rekken av interessante bøker om vår lokale historie ble lansert nå i november og har blitt godt mottatt. Folk koser seg med fortellingene om Bergs danseskole, sildefisketurer til Sunnmøre etter krigen, eller Dølajazz-historien.
Du kan få kjøpt boka i alle bokhandlerne i byen og du finner oss på Maihaugens julemarked 1. og 2. desember. Så da er vel julegavene i boks? Hvis ikke da boka om setrene i Fåberg vil passe bedre? Og skulle du mangle en bok i årbokrekka, så har vi flere eksemplarer på lager. Gå inn på www.faberghistorielag.no/boker/bokbestilling eller ta kontakt med vår «lagersjef» Kjell Helge Moe (95242992) for bestilling.
Er du medlem av laget får du historielagets bøker til medlemspris – så da er det bare å gå mørketida gladelig i møte!

Grethe Borgen. 26.11.2018.

21.08.2022:
Medlemstur til fots til Dompenhytta søndag 21. august 2022, se Nytt om gammelt for mai 2022. Ytterligere detaljer om turen legges ut på hjemmesida om en ukes tid.

Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.

Les mer om Sommeren er her