Bøker til jul

I høstmørket kan du kose deg med siste velskrevne årboka fra historielaget. Bok nummer 37 i rekken av interessante bøker om vår lokale historie ble lansert nå i november og har blitt godt mottatt. Folk koser seg med fortellingene om Bergs danseskole, sildefisketurer til Sunnmøre etter krigen, eller Dølajazz-historien.
Du kan få kjøpt boka i alle bokhandlerne i byen og du finner oss på Maihaugens julemarked 1. og 2. desember. Så da er vel julegavene i boks? Hvis ikke da boka om setrene i Fåberg vil passe bedre? Og skulle du mangle en bok i årbokrekka, så har vi flere eksemplarer på lager. Gå inn på www.faberghistorielag.no/boker/bokbestilling eller ta kontakt med vår «lagersjef» Kjell Helge Moe (95242992) for bestilling.
Er du medlem av laget får du historielagets bøker til medlemspris – så da er det bare å gå mørketida gladelig i møte!

Grethe Borgen. 26.11.2018.

En liten oppsummering

Historielaget får stadig mange artige henvendelser fra nær og fjern. Vi får mange spørsmål om eldre slektninger eller bilder. Noen har malerier som de ønsker å få vite hvor motivet er tatt fra.

Les mer om En liten oppsummering