Bøker til jul

I høstmørket kan du kose deg med siste velskrevne årboka fra historielaget. Bok nummer 37 i rekken av interessante bøker om vår lokale historie ble lansert nå i november og har blitt godt mottatt. Folk koser seg med fortellingene om Bergs danseskole, sildefisketurer til Sunnmøre etter krigen, eller Dølajazz-historien.
Du kan få kjøpt boka i alle bokhandlerne i byen og du finner oss på Maihaugens julemarked 1. og 2. desember. Så da er vel julegavene i boks? Hvis ikke da boka om setrene i Fåberg vil passe bedre? Og skulle du mangle en bok i årbokrekka, så har vi flere eksemplarer på lager. Gå inn på www.faberghistorielag.no/boker/bokbestilling eller ta kontakt med vår «lagersjef» Kjell Helge Moe (95242992) for bestilling.
Er du medlem av laget får du historielagets bøker til medlemspris – så da er det bare å gå mørketida gladelig i møte!

Grethe Borgen. 26.11.2018.

Nytt årbeidsår

Da er historielagsarbeidet godt i gjenge i det nye året.
Nå forbereder vi årsmøtet som i år blir på Krokvang i Roterud 8. mars. Årsmelding og regnskap legges fram, og vi får mulighet til å diskutere planene for lagsarbeidet i året som kommer.
Historielaget har hatt tradisjon for å legge disse møtene rundt om i kommunen. Vi får på den måten en fin mulighet til å få med oss litt av de ulike bygdenes historie.
Jeg håper at svært mange har anledning til å ta turen til Roterud denne søndagen i mars.

Les mer om Nytt årbeidsår