Bøker til jul

I høstmørket kan du kose deg med siste velskrevne årboka fra historielaget. Bok nummer 37 i rekken av interessante bøker om vår lokale historie ble lansert nå i november og har blitt godt mottatt. Folk koser seg med fortellingene om Bergs danseskole, sildefisketurer til Sunnmøre etter krigen, eller Dølajazz-historien.
Du kan få kjøpt boka i alle bokhandlerne i byen og du finner oss på Maihaugens julemarked 1. og 2. desember. Så da er vel julegavene i boks? Hvis ikke da boka om setrene i Fåberg vil passe bedre? Og skulle du mangle en bok i årbokrekka, så har vi flere eksemplarer på lager. Gå inn på www.faberghistorielag.no/boker/bokbestilling eller ta kontakt med vår «lagersjef» Kjell Helge Moe (95242992) for bestilling.
Er du medlem av laget får du historielagets bøker til medlemspris – så da er det bare å gå mørketida gladelig i møte!

Grethe Borgen. 26.11.2018.

Bøker til jul

Les mer om Bøker til jul