Årsmøtet 2019

Fåberg og Lillehammer historielag har nettopp gjennomført et godt årsmøte på Betel I Rudsbygd.
32 frammøtte historielagsvenner fikk høre hva vi har fått til i året som har gått. Samtidig som de fikk mulighet til å diskutere retningen videre.

Vi gleder oss til i år å sette i gang med å få dokumentert historien om bureisningsbrukene i kommunen. Og vi skal også holde i gang arbeidet med å få reist minnetavler over de russiske krigsfangene som omkom på Jørstadmoen under krigen.
Det vil skje mye i historielagets regi framover. Vi fikk inn gode folk i styret, og nå gleder vi oss til å planlegge alle aktivitetene framover.

Hvor årets medlemsturer vil gå blir spennende å få på plass.
Mer informasjon om dette kommer så snart vi har det klart.

Høsten nærmer seg

En varm og god sommer går mot hell. Og historielaget har fått være med på mye spennende i år. Vi deltok på seterstevne på Kaussetra på Nordseter og vi var med på åpninga av den nye Terrassen. Begge steder fikk vi solgt bøker og vervet nye medlemmer.

Les mer om Høsten nærmer seg