Årsmøtet 2019

Fåberg og Lillehammer historielag har nettopp gjennomført et godt årsmøte på Betel I Rudsbygd.
32 frammøtte historielagsvenner fikk høre hva vi har fått til i året som har gått. Samtidig som de fikk mulighet til å diskutere retningen videre.

Vi gleder oss til i år å sette i gang med å få dokumentert historien om bureisningsbrukene i kommunen. Og vi skal også holde i gang arbeidet med å få reist minnetavler over de russiske krigsfangene som omkom på Jørstadmoen under krigen.
Det vil skje mye i historielagets regi framover. Vi fikk inn gode folk i styret, og nå gleder vi oss til å planlegge alle aktivitetene framover.

Hvor årets medlemsturer vil gå blir spennende å få på plass.
Mer informasjon om dette kommer så snart vi har det klart.

21.08.2022:
Medlemstur til fots til Dompenhytta søndag 21. august 2022, se Nytt om gammelt for mai 2022, eller her.

Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.

Les mer om Sommeren er her