Årsmøtet 2019

Fåberg og Lillehammer historielag har nettopp gjennomført et godt årsmøte på Betel I Rudsbygd.
32 frammøtte historielagsvenner fikk høre hva vi har fått til i året som har gått. Samtidig som de fikk mulighet til å diskutere retningen videre.

Vi gleder oss til i år å sette i gang med å få dokumentert historien om bureisningsbrukene i kommunen. Og vi skal også holde i gang arbeidet med å få reist minnetavler over de russiske krigsfangene som omkom på Jørstadmoen under krigen.
Det vil skje mye i historielagets regi framover. Vi fikk inn gode folk i styret, og nå gleder vi oss til å planlegge alle aktivitetene framover.

Hvor årets medlemsturer vil gå blir spennende å få på plass.
Mer informasjon om dette kommer så snart vi har det klart.

23.11.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Gutteliv på 60-tallet.
v/Brynjulf Handgaard.

26. og 27.11.2022:
Julemarked på Maihaugen, historielaget har egen stand for boksalg mv.

1.,2.,3.,8.,9. og 10.12.2022:
Boksalg til medlemmer på Biblioteket mellom kl. 13 og 15.

Årbok og kveldsseminarer

Årets vakreste eventyr er rett rundt hjørnet. Ny årbok blir lansert 6. november - og du kan glede deg til ei bok med utrolig variert og rikholdig innhold. Artikler om dreggefiske på Mjøsa, Brøggers guttekor og historier fra krigen. Og mye annet spennende. All honnør til bidragsytere og redaksjon for ei fin bok.

Les mer om Årbok og kveldsseminarer