Tilskudd til bureisingsprosjektet

Bureisingsbruket Åseng i Sør-Fron (Foto: Maihaugen) <a href='https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/legalcode.no' title='' target='_blank'>Creative Commons</a>Stiftelsen G-kultur forvalter midlene etter Gudbrandsdalslaget i Oslo som ble nedlagt i 2013. Stiftelsen gir tilskudd til ulike tiltak med kulturhistorisk verdi. Historielaget er i startfasen på et prosjekt om å bevare historien om bureisingsbrukene i Fåberg, og G-kultur har etter søknad fra historielaget innvilget kr 5000 i tilskudd til dette arbeidet.

Boklansering og årsmøte

Selv i disse koronatider klarte historielaget på vårparten å gjennomføre to viktige fysiske arrangement. Vi lanserte den nye boka "Bureising som utveg" på vegmuseet nå i mars, og heldigvis klarte vi å få avvikla årsmøtet på en ordentlig måte.

Les mer om Boklansering og årsmøte