Tilskudd til bureisingsprosjektet

Bureisingsbruket Åseng i Sør-Fron (Foto: Maihaugen) <a href='https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/legalcode.no' title='' target='_blank'>Creative Commons</a>Stiftelsen G-kultur forvalter midlene etter Gudbrandsdalslaget i Oslo som ble nedlagt i 2013. Stiftelsen gir tilskudd til ulike tiltak med kulturhistorisk verdi. Historielaget er i startfasen på et prosjekt om å bevare historien om bureisingsbrukene i Fåberg, og G-kultur har etter søknad fra historielaget innvilget kr 5000 i tilskudd til dette arbeidet.

God jul og godt nyttår!

Historielaget ønsker alle sine medlemmer ei riktig god jul og et godt nytt år! Nå når snøen har lagt seg, er det hyggelig å kose seg innendørs med den nyeste årboka. Jeg har lest den allerede og den er kjempefin.

Les mer om God jul og godt nyttår!