Tilskudd til bureisingsprosjektet

Bureisingsbruket Åseng i Sør-Fron (Foto: Maihaugen) <a href='https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/legalcode.no' title='' target='_blank'>Creative Commons</a>Stiftelsen G-kultur forvalter midlene etter Gudbrandsdalslaget i Oslo som ble nedlagt i 2013. Stiftelsen gir tilskudd til ulike tiltak med kulturhistorisk verdi. Historielaget er i startfasen på et prosjekt om å bevare historien om bureisingsbrukene i Fåberg, og G-kultur har etter søknad fra historielaget innvilget kr 5000 i tilskudd til dette arbeidet.

21.08.2022:
Medlemstur til fots til Dompenhytta søndag 21. august 2022, se Nytt om gammelt for mai 2022. Ytterligere detaljer om turen legges ut på hjemmesida om en ukes tid.

Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.

Les mer om Sommeren er her