Tilskudd til bureisingsprosjektet

Bureisingsbruket Åseng i Sør-Fron (Foto: Maihaugen) <a href='https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/legalcode.no' title='' target='_blank'>Creative Commons</a>Stiftelsen G-kultur forvalter midlene etter Gudbrandsdalslaget i Oslo som ble nedlagt i 2013. Stiftelsen gir tilskudd til ulike tiltak med kulturhistorisk verdi. Historielaget er i startfasen på et prosjekt om å bevare historien om bureisingsbrukene i Fåberg, og G-kultur har etter søknad fra historielaget innvilget kr 5000 i tilskudd til dette arbeidet.

God Jul og Godt Nyttår

Historielagsarbeidet hviler ikke selv om det er vinter og mørketid. Vi har nettopp stått på Maihaugens julemarked og solgt den nye årboka, og vi har levert kassevis med bøker til byens bokhandlere. Årbok 38 har blitt svært godt mottatt.
Den perfekte julegave!
Finn fram pleddet, kok deg en tekopp og tenn på peisen. Og ta deg tid til å lese i denne fine boka.

Så setter vi i gang og planlegger årsmøter og andre aktiviteter utover våren.
God jul og et trivelig nyttår ønskes fra styret i Fåberg og Lillehammer historielag.

Les mer om God Jul og Godt Nyttår