Tilskudd til bureisingsprosjektet

Bureisingsbruket Åseng i Sør-Fron (Foto: Maihaugen) <a href='https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/legalcode.no' title='' target='_blank'>Creative Commons</a>Stiftelsen G-kultur forvalter midlene etter Gudbrandsdalslaget i Oslo som ble nedlagt i 2013. Stiftelsen gir tilskudd til ulike tiltak med kulturhistorisk verdi. Historielaget er i startfasen på et prosjekt om å bevare historien om bureisingsbrukene i Fåberg, og G-kultur har etter søknad fra historielaget innvilget kr 5000 i tilskudd til dette arbeidet.

Høsten nærmer seg

En varm og god sommer går mot hell. Og historielaget har fått være med på mye spennende i år. Vi deltok på seterstevne på Kaussetra på Nordseter og vi var med på åpninga av den nye Terrassen. Begge steder fikk vi solgt bøker og vervet nye medlemmer.

Les mer om Høsten nærmer seg