Nytt styre

Første rekke (nedenfra) fra venstre: Anette Røsjorde (sekretær) og Grethe Borgen (leder). Andre rekke fra venstre: Per Prestrud (varamedlem), Ragnhild Hjelle Carlson (styremedlem) og Aud Hulberg (styremedlem). Tredje rekke fra venstre: Mikael Finsveen (nestleder), Eystein Brandt (kasserer) og Tove Bakken (varamedlem).Ut fra arbeidsmengden i historielaget var det behov for å utvide styret med ett nytt styremedlem. Dette ble fremmet som vedtektsendring på årsmøtet i mars 1921, og fikk full tilslutning. Styret består nå av 8 personer. Nyinnvalgt styremedlem ble Ragnhild Hjelle Carlson. Eystein Brandt og Aud Hulberg fikk endret posisjon fra varamedlemmer til henholdsvis kasserer og styremedlem og Per Prestrud og Tove Bakken ble nye varamedlemmer til styret.

Styret består nå av:
Grethe Borgen (leder), Mikael Finsveen (nestleder), Anette Røsjorde (sekretær), Eystein Brandt (kasserer), Ragnhild Hjelle Carlson (styremedlem), Aud Hulberg (styremedlem), Per Prestrud (varamedlem) og Tove Bakken (varamedlem).

Årbok nr. 40 er i rute!

Det blir lansering av årboka 10. november kl. 17.00 på Kirkesenteret på Lillehammer. Du kan virkelig glede deg til årets årbok, allsidig og med mange spennende artikler. Mye ukjent stoff er gravd fram og blir presentert. Årbokredaksjonen gratuleres med nok en god bok. Den bør ligge under mange juletrær om noen uker.

Les mer om Årbok nr. 40 er i rute!