Nytt styre

Første rekke (nedenfra) fra venstre: Anette Røsjorde (sekretær) og Grethe Borgen (leder). Andre rekke fra venstre: Per Prestrud (varamedlem), Ragnhild Hjelle Carlson (styremedlem) og Aud Hulberg (styremedlem). Tredje rekke fra venstre: Mikael Finsveen (nestleder), Eystein Brandt (kasserer) og Tove Bakken (varamedlem).Ut fra arbeidsmengden i historielaget var det behov for å utvide styret med ett nytt styremedlem. Dette ble fremmet som vedtektsendring på årsmøtet i mars 1921, og fikk full tilslutning. Styret består nå av 8 personer. Nyinnvalgt styremedlem ble Ragnhild Hjelle Carlson. Eystein Brandt og Aud Hulberg fikk endret posisjon fra varamedlemmer til henholdsvis kasserer og styremedlem og Per Prestrud og Tove Bakken ble nye varamedlemmer til styret.

Styret består nå av:
Grethe Borgen (leder), Mikael Finsveen (nestleder), Anette Røsjorde (sekretær), Eystein Brandt (kasserer), Ragnhild Hjelle Carlson (styremedlem), Aud Hulberg (styremedlem), Per Prestrud (varamedlem) og Tove Bakken (varamedlem).

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

Nytt år og nye muligheter

Etter et trivelig årsmøte på Fåberg i mars, er historielaget nå i gang med mye lokalhistorisk arbeid. Blant mye annet arbeider ei ny gruppe med å dokumentere Lillehammers utvikling ved hjelp av kart.

Les mer om Nytt år og nye muligheter