Nytt styre

Første rekke (nedenfra) fra venstre: Anette Røsjorde (sekretær) og Grethe Borgen (leder). Andre rekke fra venstre: Per Prestrud (varamedlem), Ragnhild Hjelle Carlson (styremedlem) og Aud Hulberg (styremedlem). Tredje rekke fra venstre: Mikael Finsveen (nestleder), Eystein Brandt (kasserer) og Tove Bakken (varamedlem).Ut fra arbeidsmengden i historielaget var det behov for å utvide styret med ett nytt styremedlem. Dette ble fremmet som vedtektsendring på årsmøtet i mars 1921, og fikk full tilslutning. Styret består nå av 8 personer. Nyinnvalgt styremedlem ble Ragnhild Hjelle Carlson. Eystein Brandt og Aud Hulberg fikk endret posisjon fra varamedlemmer til henholdsvis kasserer og styremedlem og Per Prestrud og Tove Bakken ble nye varamedlemmer til styret.

Styret består nå av:
Grethe Borgen (leder), Mikael Finsveen (nestleder), Anette Røsjorde (sekretær), Eystein Brandt (kasserer), Ragnhild Hjelle Carlson (styremedlem), Aud Hulberg (styremedlem), Per Prestrud (varamedlem) og Tove Bakken (varamedlem).

18.01.2023:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Lillehammerskolen v/Trond Feiring.

08.02.2023:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Mesnaelva v/Dag Waaler.

22.02.2023:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Gravminner i Fåberg v/Kåre Hosar.

12.03.2023:
Årsmøte på Skogli helse og rehabilitetssenter kl. 16.
Kåseri om Skoglis historie og Søre Ål før og nå.

Godt nytt år til alle!

Jeg håper på et givende år for arbeidet for lokalhistorien i vår kommune. Vinteren er ei god tid for historieinteressen og lagets undergrupper får gjort en god innsats.

Les mer om Godt nytt år til alle!