Nytt styre

Første rekke (nedenfra) fra venstre: Anette Røsjorde (sekretær) og Grethe Borgen (leder). Andre rekke fra venstre: Per Prestrud (varamedlem), Ragnhild Hjelle Carlson (styremedlem) og Aud Hulberg (styremedlem). Tredje rekke fra venstre: Mikael Finsveen (nestleder), Eystein Brandt (kasserer) og Tove Bakken (varamedlem).Ut fra arbeidsmengden i historielaget var det behov for å utvide styret med ett nytt styremedlem. Dette ble fremmet som vedtektsendring på årsmøtet i mars 1921, og fikk full tilslutning. Styret består nå av 8 personer. Nyinnvalgt styremedlem ble Ragnhild Hjelle Carlson. Eystein Brandt og Aud Hulberg fikk endret posisjon fra varamedlemmer til henholdsvis kasserer og styremedlem og Per Prestrud og Tove Bakken ble nye varamedlemmer til styret.

Styret består nå av:
Grethe Borgen (leder), Mikael Finsveen (nestleder), Anette Røsjorde (sekretær), Eystein Brandt (kasserer), Ragnhild Hjelle Carlson (styremedlem), Aud Hulberg (styremedlem), Per Prestrud (varamedlem) og Tove Bakken (varamedlem).

28.05.2022:
Medlemstur til Hamar og Ottestad.
Se Nytt om gammelt for mai 2022 eller her.

Vel gjennomført årsmøte

Våren er endelig her og historielaget har gjennomført sitt årsmøte. Denne gang på Bygdahuset i Saksumdal. Det er lærerikt å bli kjent med de ulike delene av kommunen, derfor har det vært vanlig at årsmøtene holdes i de ulike grendene.

Les mer om Vel gjennomført årsmøte