Nytt styre

Første rekke (nedenfra) fra venstre: Anette Røsjorde (sekretær) og Grethe Borgen (leder). Andre rekke fra venstre: Per Prestrud (varamedlem), Ragnhild Hjelle Carlson (styremedlem) og Aud Hulberg (styremedlem). Tredje rekke fra venstre: Mikael Finsveen (nestleder), Eystein Brandt (kasserer) og Tove Bakken (varamedlem).Ut fra arbeidsmengden i historielaget var det behov for å utvide styret med ett nytt styremedlem. Dette ble fremmet som vedtektsendring på årsmøtet i mars 1921, og fikk full tilslutning. Styret består nå av 8 personer. Nyinnvalgt styremedlem ble Ragnhild Hjelle Carlson. Eystein Brandt og Aud Hulberg fikk endret posisjon fra varamedlemmer til henholdsvis kasserer og styremedlem og Per Prestrud og Tove Bakken ble nye varamedlemmer til styret.

Styret består nå av:
Grethe Borgen (leder), Mikael Finsveen (nestleder), Anette Røsjorde (sekretær), Eystein Brandt (kasserer), Ragnhild Hjelle Carlson (styremedlem), Aud Hulberg (styremedlem), Per Prestrud (varamedlem) og Tove Bakken (varamedlem).

05.10.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Skolerevolusjon i Fåberg: Fra omgangsskole til fastskole og fra fattigskole til folkeskole
v/Trond Feiring.

19.10.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Nytt om Lillehammerkuppet og drapet på lillehamringen Kai Holst i 1945
v/Tore Pryser.

06.11.2022:
Lansering av årboka på Kirkesenteret kl. 17.

Historielaget står på

Det er fortsatt sommer og folk er ofte travle med sommeraktiviteter. Likevel er det mye som foregår i historielaget. Vi har nettopp fått Per Richard Bærøe til å lese inn sin fortelling om Polti-Larsen og Pipe-Larsen i studio, dette er to kjente og markante skikkelser i Lillehammers historie.

Les mer om Historielaget står på