Nye hjemmesider

Oppdateringen av nye hjemmesider for historielaget er nå i hovedsak avsluttet. Det er webansvarlig Richard Fauskrud og nestleder Mikael Finsveen som har vært hovedansvarlige for dette arbeidet. Sidene har nå fått et nytt utseende med fargebruk, tydelige menyer og bedre oversikt. Informasjon om arbeidsgruppene har fått en mer framtredende plass og lederen har fått en egen spalte der hun kan fremme sine synspunkter. Fagartikler er blitt oppdatert og et eget fotogalleri er etablert. Dessuten er hjemmesidene nå responsive. Det vil si at de automatisk tilpasser seg forskjellige skjermbredder og vil derfor også fungere bra på mindre skjermer som mobiltelefoner.

Vi håper at hjemmesida nå er blitt mer brukervennlig og informativ og til nytte og glede for alle som er opptatt av lokal historie fra Lillehammer og Fåberg.

Høsten nærmer seg

Høsten i historielaget står for døren. Det er stor aktivitet i lagets undergrupper og mye spennende arbeid er på gang.

Les mer om Høsten nærmer seg