Nye hjemmesider

Oppdateringen av nye hjemmesider for historielaget er nå i hovedsak avsluttet. Det er webansvarlig Richard Fauskrud og nestleder Mikael Finsveen som har vært hovedansvarlige for dette arbeidet. Sidene har nå fått et nytt utseende med fargebruk, tydelige menyer og bedre oversikt. Informasjon om arbeidsgruppene har fått en mer framtredende plass og lederen har fått en egen spalte der hun kan fremme sine synspunkter. Fagartikler er blitt oppdatert og et eget fotogalleri er etablert. Dessuten er hjemmesidene nå responsive. Det vil si at de automatisk tilpasser seg forskjellige skjermbredder og vil derfor også fungere bra på mindre skjermer som mobiltelefoner.

Vi håper at hjemmesida nå er blitt mer brukervennlig og informativ og til nytte og glede for alle som er opptatt av lokal historie fra Lillehammer og Fåberg.

Bøker til jul

I høstmørket kan du kose deg med siste velskrevne årboka fra historielaget. Bok nummer 37 i rekken av interessante bøker om vår lokale historie ble lansert nå i november og har blitt godt mottatt. Folk koser seg med fortellingene om Bergs danseskole, sildefisketurer til Sunnmøre etter krigen, eller Dølajazz-historien.

Les mer om Bøker til jul