Nye hjemmesider

Oppdateringen av nye hjemmesider for historielaget er nå i hovedsak avsluttet. Det er webansvarlig Richard Fauskrud og nestleder Mikael Finsveen som har vært hovedansvarlige for dette arbeidet. Sidene har nå fått et nytt utseende med fargebruk, tydelige menyer og bedre oversikt. Informasjon om arbeidsgruppene har fått en mer framtredende plass og lederen har fått en egen spalte der hun kan fremme sine synspunkter. Fagartikler er blitt oppdatert og et eget fotogalleri er etablert. Dessuten er hjemmesidene nå responsive. Det vil si at de automatisk tilpasser seg forskjellige skjermbredder og vil derfor også fungere bra på mindre skjermer som mobiltelefoner.

Vi håper at hjemmesida nå er blitt mer brukervennlig og informativ og til nytte og glede for alle som er opptatt av lokal historie fra Lillehammer og Fåberg.

18.01.2023:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Lillehammerskolen v/Trond Feiring.

08.02.2023:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Mesnaelva v/Dag Waaler.

22.02.2023:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Gravminner i Fåberg v/Kåre Hosar.

12.03.2023:
Årsmøte på Skogli helse og rehabilitetssenter kl. 16.
Kåseri om Skoglis historie og Søre Ål før og nå.

Godt nytt år til alle!

Jeg håper på et givende år for arbeidet for lokalhistorien i vår kommune. Vinteren er ei god tid for historieinteressen og lagets undergrupper får gjort en god innsats.

Les mer om Godt nytt år til alle!