Ny årbokforlegger

Ingunn FramgårdenFra første årboka i 1979 til årbok nr. 37, som ble gitt ut i 2018, har Jon Thorsrud hatt ansvaret for grafisk formgiving og produksjon. Thorsrud begynner å bli en “voksen” mann og ønsker å trappe ned på sine gjøremål. Fra og med årbok 38 blir det derfor ny forlegger. Det er inngått avtale med Ingunn Framgården fra Ring som ny årbokforlegger. Hun er grafisk formgiver, bor på Ring og har arbeideet mye med ulike bokprosjekter. Ingunn Framgården og historielagets årbokredaksjon ønskes lykke til med arbeidet.”

God sommer

Jeg ønsker alle medlemmer av historielaget en riktig god sommer. Bruk gjerne disse fine, lyse sommerdagene til turer i vårt nærområdet som har så mange minner fra tidligere tider å by på.

Les mer om God sommer