Ny årbokforlegger

Ingunn FramgårdenFra første årboka i 1979 til årbok nr. 37, som ble gitt ut i 2018, har Jon Thorsrud hatt ansvaret for grafisk formgiving og produksjon. Thorsrud begynner å bli en “voksen” mann og ønsker å trappe ned på sine gjøremål. Fra og med årbok 38 blir det derfor ny forlegger. Det er inngått avtale med Ingunn Framgården fra Ring som ny årbokforlegger. Hun er grafisk formgiver, bor på Ring og har arbeideet mye med ulike bokprosjekter. Ingunn Framgården og historielagets årbokredaksjon ønskes lykke til med arbeidet.”

21.08.2022:
Medlemstur til fots til Dompenhytta søndag 21. august 2022, se Nytt om gammelt for mai 2022. Ytterligere detaljer om turen legges ut på hjemmesida om en ukes tid.

Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.

Les mer om Sommeren er her