Ny årbokforlegger

Ingunn FramgårdenFra første årboka i 1979 til årbok nr. 37, som ble gitt ut i 2018, har Jon Thorsrud hatt ansvaret for grafisk formgiving og produksjon. Thorsrud begynner å bli en “voksen” mann og ønsker å trappe ned på sine gjøremål. Fra og med årbok 38 blir det derfor ny forlegger. Det er inngått avtale med Ingunn Framgården fra Ring som ny årbokforlegger. Hun er grafisk formgiver, bor på Ring og har arbeideet mye med ulike bokprosjekter. Ingunn Framgården og historielagets årbokredaksjon ønskes lykke til med arbeidet.”

Nytt årbeidsår

Da er historielagsarbeidet godt i gjenge i det nye året.
Nå forbereder vi årsmøtet som i år blir på Krokvang i Roterud 8. mars. Årsmelding og regnskap legges fram, og vi får mulighet til å diskutere planene for lagsarbeidet i året som kommer.
Historielaget har hatt tradisjon for å legge disse møtene rundt om i kommunen. Vi får på den måten en fin mulighet til å få med oss litt av de ulike bygdenes historie.
Jeg håper at svært mange har anledning til å ta turen til Roterud denne søndagen i mars.

Les mer om Nytt årbeidsår