Boka om fjellkirka på Nordseter

Boka om fjellkirka på NordseterBoka ble utgitt i 2014 av styret for fjellkirka og lokalhistorisk forlag. Boka omhandler blant annet planleggingsarbeidet som startet i 1937, arkitekt Erling Viksjø, tomtevalget og arbeidet med selve oppføringa fram til vigslinga 15. mars 1964. Boka inneholder også mye kulturhistorisk stoff om virksomheter og bygninger på Nordseter og personer som var sentrale i forbindelse med etableringen av fjellkirka. Boka er et viktig bidrag for å bevare historien om fjellkirka og for å belyse andre lokalhistoriske forhold i tilknytning til Nordseter. Boka blir nå å få kjøpt gjennom historielaget for kr 200 pluss ev. porto. Se nærmere omtale av boka på nettsidene under menyen bøker/andre bøker og boka kan bestilles på nettsidene under menyen bøker/bokbestilling.

05.10.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Skolerevolusjon i Fåberg: Fra omgangsskole til fastskole og fra fattigskole til folkeskole
v/Trond Feiring.

19.10.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Nytt om Lillehammerkuppet og drapet på lillehamringen Kai Holst i 1945
v/Tore Pryser.

06.11.2022:
Lansering av årboka på Kirkesenteret kl. 17.

Historielaget står på

Det er fortsatt sommer og folk er ofte travle med sommeraktiviteter. Likevel er det mye som foregår i historielaget. Vi har nettopp fått Per Richard Bærøe til å lese inn sin fortelling om Polti-Larsen og Pipe-Larsen i studio, dette er to kjente og markante skikkelser i Lillehammers historie.

Les mer om Historielaget står på