Boka om fjellkirka på Nordseter

Boka om fjellkirka på NordseterBoka ble utgitt i 2014 av styret for fjellkirka og lokalhistorisk forlag. Boka omhandler blant annet planleggingsarbeidet som startet i 1937, arkitekt Erling Viksjø, tomtevalget og arbeidet med selve oppføringa fram til vigslinga 15. mars 1964. Boka inneholder også mye kulturhistorisk stoff om virksomheter og bygninger på Nordseter og personer som var sentrale i forbindelse med etableringen av fjellkirka. Boka er et viktig bidrag for å bevare historien om fjellkirka og for å belyse andre lokalhistoriske forhold i tilknytning til Nordseter. Boka blir nå å få kjøpt gjennom historielaget for kr 200 pluss ev. porto. Se nærmere omtale av boka på nettsidene under menyen bøker/andre bøker og boka kan bestilles på nettsidene under menyen bøker/bokbestilling.

Nytt årbeidsår

Da er historielagsarbeidet godt i gjenge i det nye året.
Nå forbereder vi årsmøtet som i år blir på Krokvang i Roterud 8. mars. Årsmelding og regnskap legges fram, og vi får mulighet til å diskutere planene for lagsarbeidet i året som kommer.
Historielaget har hatt tradisjon for å legge disse møtene rundt om i kommunen. Vi får på den måten en fin mulighet til å få med oss litt av de ulike bygdenes historie.
Jeg håper at svært mange har anledning til å ta turen til Roterud denne søndagen i mars.

Les mer om Nytt årbeidsår