Boka om fjellkirka på Nordseter

Boka om fjellkirka på NordseterBoka ble utgitt i 2014 av styret for fjellkirka og lokalhistorisk forlag. Boka omhandler blant annet planleggingsarbeidet som startet i 1937, arkitekt Erling Viksjø, tomtevalget og arbeidet med selve oppføringa fram til vigslinga 15. mars 1964. Boka inneholder også mye kulturhistorisk stoff om virksomheter og bygninger på Nordseter og personer som var sentrale i forbindelse med etableringen av fjellkirka. Boka er et viktig bidrag for å bevare historien om fjellkirka og for å belyse andre lokalhistoriske forhold i tilknytning til Nordseter. Boka blir nå å få kjøpt gjennom historielaget for kr 200 pluss ev. porto. Se nærmere omtale av boka på nettsidene under menyen bøker/andre bøker og boka kan bestilles på nettsidene under menyen bøker/bokbestilling.

God sommer

Jeg ønsker alle medlemmer av historielaget en riktig god sommer. Bruk gjerne disse fine, lyse sommerdagene til turer i vårt nærområdet som har så mange minner fra tidligere tider å by på.

Les mer om God sommer