Boka om fjellkirka på Nordseter

Boka om fjellkirka på NordseterBoka ble utgitt i 2014 av styret for fjellkirka og lokalhistorisk forlag. Boka omhandler blant annet planleggingsarbeidet som startet i 1937, arkitekt Erling Viksjø, tomtevalget og arbeidet med selve oppføringa fram til vigslinga 15. mars 1964. Boka inneholder også mye kulturhistorisk stoff om virksomheter og bygninger på Nordseter og personer som var sentrale i forbindelse med etableringen av fjellkirka. Boka er et viktig bidrag for å bevare historien om fjellkirka og for å belyse andre lokalhistoriske forhold i tilknytning til Nordseter. Boka blir nå å få kjøpt gjennom historielaget for kr 200 pluss ev. porto. Se nærmere omtale av boka på nettsidene under menyen bøker/andre bøker og boka kan bestilles på nettsidene under menyen bøker/bokbestilling.

21.08.2022:
Medlemstur til fots til Dompenhytta søndag 21. august 2022, se Nytt om gammelt for mai 2022. Ytterligere detaljer om turen legges ut på hjemmesida om en ukes tid.

Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.

Les mer om Sommeren er her