Medlemsbokhandel på biblioteket

Aud Hulberg og Grethe Borgen selger bøker i desember 2020.Historielaget åpner i dagene før jul en liten "bokhandel" for medlemmer i Fåberg og Lillehammer historielag. Denne finner du på biblioteket, ikke i Leseriet som tidligere annonsert. Der har historielagets folk en egen krok der de selger og orienterer om aktuelle bøker, herunder årets årbok, tidligere årbøker, andre bøker utgitt av historielaget og lokalhistoriske bøker som historielaget har overtatt salget av. Historielagets medlemmer kan kjøpe bøker til rabatterte priser og det gis gode mengderabatter ved kjøp av flere bøker. Noen av bøkene kan også kjøpes i bokhandelen men da til full pris. Dersom du ikke er medlem kan du få kjøpt bøker til medlemspris ved å tegne deg som medlem i historielaget fra 2022. Medlemskontigenten for enkeltmedlemskap er kr 175 pr. år og for familiemedlemskap kr 250 pr. år. Bokutvalget og bokpriser framgår av nettsida under menyvalget "bøker". Dersom vi ikke har bøkene tilgjengelig i bokhandelen tar vi imot bestilling.

Åpningstider for medlemssalget er 9., 10. og 11. desember kl. 12 - 16, samt 16., 17. og 18. desember kl. 12 - 16.
Betaling med VIPPS eller kontanter.
Da ønsker vi alle medlemmer velkommen til en god handel og/eller til en hyggelig førjulsprat.

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

Nytt år og nye muligheter

Etter et trivelig årsmøte på Fåberg i mars, er historielaget nå i gang med mye lokalhistorisk arbeid. Blant mye annet arbeider ei ny gruppe med å dokumentere Lillehammers utvikling ved hjelp av kart.

Les mer om Nytt år og nye muligheter