Medlemsbokhandel på biblioteket

Aud Hulberg og Grethe Borgen selger bøker i desember 2020.Historielaget åpner i dagene før jul en liten "bokhandel" for medlemmer i Fåberg og Lillehammer historielag. Denne finner du på biblioteket, ikke i Leseriet som tidligere annonsert. Der har historielagets folk en egen krok der de selger og orienterer om aktuelle bøker, herunder årets årbok, tidligere årbøker, andre bøker utgitt av historielaget og lokalhistoriske bøker som historielaget har overtatt salget av. Historielagets medlemmer kan kjøpe bøker til rabatterte priser og det gis gode mengderabatter ved kjøp av flere bøker. Noen av bøkene kan også kjøpes i bokhandelen men da til full pris. Dersom du ikke er medlem kan du få kjøpt bøker til medlemspris ved å tegne deg som medlem i historielaget fra 2022. Medlemskontigenten for enkeltmedlemskap er kr 175 pr. år og for familiemedlemskap kr 250 pr. år. Bokutvalget og bokpriser framgår av nettsida under menyvalget "bøker". Dersom vi ikke har bøkene tilgjengelig i bokhandelen tar vi imot bestilling.

Åpningstider for medlemssalget er 9., 10. og 11. desember kl. 12 - 16, samt 16., 17. og 18. desember kl. 12 - 16.
Betaling med VIPPS eller kontanter.
Da ønsker vi alle medlemmer velkommen til en god handel og/eller til en hyggelig førjulsprat.

05.10.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Skolerevolusjon i Fåberg: Fra omgangsskole til fastskole og fra fattigskole til folkeskole
v/Trond Feiring.

19.10.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Nytt om Lillehammerkuppet og drapet på lillehamringen Kai Holst i 1945
v/Tore Pryser.

06.11.2022:
Lansering av årboka på Kirkesenteret kl. 17.

Historielaget står på

Det er fortsatt sommer og folk er ofte travle med sommeraktiviteter. Likevel er det mye som foregår i historielaget. Vi har nettopp fått Per Richard Bærøe til å lese inn sin fortelling om Polti-Larsen og Pipe-Larsen i studio, dette er to kjente og markante skikkelser i Lillehammers historie.

Les mer om Historielaget står på