Kveldsseminarene har startet opp

Lokalhistorisk kveldsseminar i Lillehammer litteraturhus/bibliotek.Tradisjonen tro blir det arrangert lokalhistoriske kveldsseminarer også i sesongen 20/21. Det blir i høst 3 seminarer, 4.11, 18.11 og 25.11. Neste seminar den 18.11. kl. 19 er ved Trond Feiring, og han vil snakke om epidemier for 100 år siden, tuberkulose og spanskesyken. På grunn av koronasitasjonen og smittevernhensyn er det nå nødvendig med påmelding/anskaffelse av gratisbilletter. Gratisbilletter bestilles på www.gdbillett.no, jf. også billettannonsering i GD. Da det er begrenset deltagerantall blir billettene fort «utsolgt».

Se mer om kveldsseminarene her: Kveldsseminarer

Besøk oss på Sigrid Undsets plass

Det triveligste nå i høst har vært dagene med historielagets salgsbod på Sigrid Undsets plass. Årboka er en kjær julegave og mange stikker innom for å sikre seg denne fine boka til medlemspris.

Les mer om Besøk oss på Sigrid Undsets plass