Kveldsseminarene har startet opp

Lokalhistorisk kveldsseminar i Lillehammer litteraturhus/bibliotek.Tradisjonen tro blir det arrangert lokalhistoriske kveldsseminarer også i sesongen 20/21. Det blir i høst 3 seminarer, 4.11, 18.11 og 25.11. Neste seminar den 18.11. kl. 19 er ved Trond Feiring, og han vil snakke om epidemier for 100 år siden, tuberkulose og spanskesyken. På grunn av koronasitasjonen og smittevernhensyn er det nå nødvendig med påmelding/anskaffelse av gratisbilletter. Gratisbilletter bestilles på www.gdbillett.no, jf. også billettannonsering i GD. Da det er begrenset deltagerantall blir billettene fort «utsolgt».

Se mer om kveldsseminarene her: Kveldsseminarer

Høsten nærmer seg

En varm og god sommer går mot hell. Og historielaget har fått være med på mye spennende i år. Vi deltok på seterstevne på Kaussetra på Nordseter og vi var med på åpninga av den nye Terrassen. Begge steder fikk vi solgt bøker og vervet nye medlemmer.

Les mer om Høsten nærmer seg