Kveldsseminar om Reidun Tordhol

Reidun Tordhol

Onsdag 8. november er det nytt kveldsseminar på biblioteket kl. 19. Da kommer Svein Olav Hoff med foredraget "Reidun Tordhol. Bolig og Atelier - funksjon og hygge". I 2022 ga Svein Olav Hoff og Øyvind Bjerke ut boken "Reidun Tordhol: Kunstnerliv".

De lokalhistoriske kveldsseminarene arrangeres i et samarbeid mellom historielaget og biblioteket. Biletter til kr 50 pluss bilettavgift kjøpes på https:/lillehammerbiblitt.hoopla.no, velg kjøp av billetter. Ved å kjøpe biletter her på forhånd er du sikret sitteplass. Biletter kan også kjøpes ved inngangen, betaling med Vipps eller akkurat beløp (kr 50) med kontanter.

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

God sommer

Historielaget ønsker dere alle en riktig god sommer. Nyt denne lyse tida med finværet (eller regnværet!).

Les mer om God sommer