Kveldsseminar om mattradisjoner

Kristina Skåden

Historielaget ønsker velkommen til det første av tre kveldsseminarer i vårsesongen 2024. Det er på biblioteket 31.1.2024 kl. 18.30 og temaet er «Mat på museum, mat i Gudbrandsdalen». Foredragsholder er Kristina Skåden som er førstekonservator på Maihaugen og redaktør i Norsk museumstidsskrift.

De lokalhistoriske kveldsseminarene arrangeres i et samarbeid mellom historielaget og biblioteket. Biletter til kr 50 pluss bilettavgift kjøpes på https:/lillehammerbiblitt.hoopla.no, velg kjøp av billetter. Ved å kjøpe biletter her på forhånd er du sikret sitteplass. Biletter kan også kjøpes ved inngangen, betaling med Vipps eller akkurat beløp (kr 50) med kontanter.

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

Nytt år og nye muligheter

Etter et trivelig årsmøte på Fåberg i mars, er historielaget nå i gang med mye lokalhistorisk arbeid. Blant mye annet arbeider ei ny gruppe med å dokumentere Lillehammers utvikling ved hjelp av kart.

Les mer om Nytt år og nye muligheter