Velkommen til julemarkedet 2019

Fra julemarkedet 2017Tradisjonen tro arrangeres også i 2019 julemarked på Maihaugen. Lørdag 30.11 og søndag 1.12 åpnes portene for store og små som vil komme i julestemning. Fåberg og Lillehammer historielag er på plass lørdag fra kl. 11 til 18 og søndag fra kl. 11 til 17. og har sin stand i den gamle stasjonsbygningen i byavdelinga.

Her blir det salg av årets årbok og andre lokalhistoriske bøker samt noen utvalgte eldre årbøker. En av disse eldre årbøkene selges med en solid julerabatt. Det kan tas opp bestilling på hele eller deler av årbokserien, da med betydelige mengderabatter. Det kan også tegnes medlemskap for nye medlemmer (kr 175 for enkeltmedlemskap og kr 250 for familier), og de som ønsker å betale medlemskontigenten for 2019 kontant kan gjøre det på standen. Prisen på årets årbok er kr 240 for medlemmer og kr 300 for andre. Betaling på standen kan gjøres med kontanter eller VIPPS. Vi ønsker alle velkommen til å ta en tur innom standen vår for kjøp av årets julegave til seg selv eller andre, eller bare for å ta en lokalhistorisk prat.

God Jul og Godt Nyttår

Historielagsarbeidet hviler ikke selv om det er vinter og mørketid. Vi har nettopp stått på Maihaugens julemarked og solgt den nye årboka, og vi har levert kassevis med bøker til byens bokhandlere. Årbok 38 har blitt svært godt mottatt.
Den perfekte julegave!
Finn fram pleddet, kok deg en tekopp og tenn på peisen. Og ta deg tid til å lese i denne fine boka.

Så setter vi i gang og planlegger årsmøter og andre aktiviteter utover våren.
God jul og et trivelig nyttår ønskes fra styret i Fåberg og Lillehammer historielag.

Les mer om God Jul og Godt Nyttår