Velkommen til julemarkedet 2018

Fra julemarkedet 2017Tradisjonen tro arrangeres også i 2018 julemarked på Maihaugen. Lørdag 1.12 og søndag 2.12 åpnes portene for store og små som vil komme i julestemning. Fåberg og Lillehammer historielag er på plass lørdag fra kl. 11 til 18 og søndag fra kl. 11 til 17. og har sin stand i den gamle stasjonsbygningen i byavdelinga.

Her blir det salg av årets årbok og andre lokalhistoriske bøker som Seterboka, Lillehammer-reise 1910 (Bøhmer) og årbok for Gudbrandsdalen 2018 samt noen utvalgte eldre årbøker. En av disse eldre årbøkene selges med en solid julerabatt. Det kan tas opp bestilling på hele eller deler av årbokserien, da med betydelige mengderabatter. Det kan også tegnes medlemskap for nye medlemmer (kr 175 for enkeltmedlemskap og kr 250 for familier), og de som ønsker å betale medlemskontigenten for 2019 kontant kan gjøre det på standen. Prisen på årets årbok er kr 240 for medlemmer og kr 300 for andre. Betaling på standen kan gjøres med kontanter eller VIPPS. Vi ønsker alle velkommen til å ta en tur innom standen vår for kjøp av årets julegave til seg selv eller andre, eller bare for å ta en lokalhistorisk prat.

Bøker til jul

I høstmørket kan du kose deg med siste velskrevne årboka fra historielaget. Bok nummer 37 i rekken av interessante bøker om vår lokale historie ble lansert nå i november og har blitt godt mottatt. Folk koser seg med fortellingene om Bergs danseskole, sildefisketurer til Sunnmøre etter krigen, eller Dølajazz-historien.

Les mer om Bøker til jul