Velkommen til julemarked

Vi er tilstede på julemarkedet på MaihaugenNå blir det julemarked på Maihaugen igjen.Lørdag 27.11 og søndag 28.11 åpnes portene for store og små som vil komme i julestemning. Fåberg og Lillehammer historielag er på plass lørdag og søndag fra kl. 11 til kl. 18, og har stand i den gamle stasjonsbygningen i byavdelinga.

Det blir salg av årets årbok og andre lokalhiatoriske bøker samt noen utvalgte eldre årbøker. Det kan tas opp bestilling på hele eller deler av årbokserien og da med betydelige mengderabatter. Det kan også tegnes medlemskap for nye medlemmer. Prisen på årets årbok er kr 240 for medlemmer og kr 350 for andre. Betaling med kontanter eller VIPPS.

Vi ønsker alle velkommen til å ta en tur innom standen vår.

God jul og godt nyttår!

Historielaget ønsker alle sine medlemmer ei riktig god jul og et godt nytt år! Nå når snøen har lagt seg, er det hyggelig å kose seg innendørs med den nyeste årboka. Jeg har lest den allerede og den er kjempefin.

Les mer om God jul og godt nyttår!