Velkommen til julemarked

Vi er tilstede på julemarkedet på MaihaugenNå blir det julemarked på Maihaugen igjen.Lørdag 27.11 og søndag 28.11 åpnes portene for store og små som vil komme i julestemning. Fåberg og Lillehammer historielag er på plass lørdag og søndag fra kl. 11 til kl. 18, og har stand i den gamle stasjonsbygningen i byavdelinga.

Det blir salg av årets årbok og andre lokalhiatoriske bøker samt noen utvalgte eldre årbøker. Det kan tas opp bestilling på hele eller deler av årbokserien og da med betydelige mengderabatter. Det kan også tegnes medlemskap for nye medlemmer. Prisen på årets årbok er kr 240 for medlemmer og kr 350 for andre. Betaling med kontanter eller VIPPS.

Vi ønsker alle velkommen til å ta en tur innom standen vår.

28.05.2022:
Medlemstur til Hamar og Ottestad.
Se Nytt om gammelt for mai 2022 eller her.

Vel gjennomført årsmøte

Våren er endelig her og historielaget har gjennomført sitt årsmøte. Denne gang på Bygdahuset i Saksumdal. Det er lærerikt å bli kjent med de ulike delene av kommunen, derfor har det vært vanlig at årsmøtene holdes i de ulike grendene.

Les mer om Vel gjennomført årsmøte