Historielagets styre 2019

Historielagets styre 2019: Fra venstre Reidar Bostad, Jostein Valved, Grethe Borgen, Mikael Finsveen, Aud Hulberg, Eystein Brandt og Anette Røsjorde. Eystein Brandt og Aud Hulberg er nye i styret fra 2019.Etter årsmøtet i mars 2019 har historielaget et styre som vist på bildet over. Fra venstre Reidar Bostad, Jostein Valved, Grethe Borgen, Mikael Finsveen, Aud Hulberg, Eystein Brandt og Anette Røsjorde. Eystein Brandt og Aud Hulberg er nye i styret fra 2019. Se mer om hvem som innehar de ulike verv og hvem som er med i de ulike arbeidsgrupper under menyen "kontakt oss/kontaktpersoner".

God Jul og Godt Nyttår

Historielagsarbeidet hviler ikke selv om det er vinter og mørketid. Vi har nettopp stått på Maihaugens julemarked og solgt den nye årboka, og vi har levert kassevis med bøker til byens bokhandlere. Årbok 38 har blitt svært godt mottatt.
Den perfekte julegave!
Finn fram pleddet, kok deg en tekopp og tenn på peisen. Og ta deg tid til å lese i denne fine boka.

Så setter vi i gang og planlegger årsmøter og andre aktiviteter utover våren.
God jul og et trivelig nyttår ønskes fra styret i Fåberg og Lillehammer historielag.

Les mer om God Jul og Godt Nyttår