Historielagets styre 2019

Historielagets styre 2019: Fra venstre Reidar Bostad, Jostein Valved, Grethe Borgen, Mikael Finsveen, Aud Hulberg, Eystein Brandt og Anette Røsjorde. Eystein Brandt og Aud Hulberg er nye i styret fra 2019.Etter årsmøtet i mars 2019 har historielaget et styre som vist på bildet over. Fra venstre Reidar Bostad, Jostein Valved, Grethe Borgen, Mikael Finsveen, Aud Hulberg, Eystein Brandt og Anette Røsjorde. Eystein Brandt og Aud Hulberg er nye i styret fra 2019. Se mer om hvem som innehar de ulike verv og hvem som er med i de ulike arbeidsgrupper under menyen "kontakt oss/kontaktpersoner".

Nytt årbeidsår

Da er historielagsarbeidet godt i gjenge i det nye året.
Nå forbereder vi årsmøtet som i år blir på Krokvang i Roterud 8. mars. Årsmelding og regnskap legges fram, og vi får mulighet til å diskutere planene for lagsarbeidet i året som kommer.
Historielaget har hatt tradisjon for å legge disse møtene rundt om i kommunen. Vi får på den måten en fin mulighet til å få med oss litt av de ulike bygdenes historie.
Jeg håper at svært mange har anledning til å ta turen til Roterud denne søndagen i mars.

Les mer om Nytt årbeidsår