Historielagets styre 2019

Historielagets styre 2019: Fra venstre Reidar Bostad, Jostein Valved, Grethe Borgen, Mikael Finsveen, Aud Hulberg, Eystein Brandt og Anette Røsjorde. Eystein Brandt og Aud Hulberg er nye i styret fra 2019.Etter årsmøtet i mars 2019 har historielaget et styre som vist på bildet over. Fra venstre Reidar Bostad, Jostein Valved, Grethe Borgen, Mikael Finsveen, Aud Hulberg, Eystein Brandt og Anette Røsjorde. Eystein Brandt og Aud Hulberg er nye i styret fra 2019. Se mer om hvem som innehar de ulike verv og hvem som er med i de ulike arbeidsgrupper under menyen "kontakt oss/kontaktpersoner".

Høsten nærmer seg

En varm og god sommer går mot hell. Og historielaget har fått være med på mye spennende i år. Vi deltok på seterstevne på Kaussetra på Nordseter og vi var med på åpninga av den nye Terrassen. Begge steder fikk vi solgt bøker og vervet nye medlemmer.

Les mer om Høsten nærmer seg