Boka om pensjonatskolen på Hammerseng

Boka om pensjonatskolen på HammersengBoka ble utgitt i 2007 av Thorsrud AS, Lokalhistorisk forlag. Hammerseng Pensjonatskole hadde elever både fra inn- og utland og er blitt kalt Norges beste skole. Dette var en pikeskole og i sin 55-årige levetid var den eid og styrt kun av kvinner. Skolen ble elsket av mange elever og fasinerte både ansatte og andre som kom i forbindelse med den. Boka er et viktig bidrag for å bevare denne del av den lokale skolehistorien. Boka blir nå å få kjøpt gjennom historielaget for kr 200 pluss ev. porto. Se nærmere omtale av boka på nettsidene under menyen bøker/andre bøker og boka kan bestilles på nettsidene under menyen bøker/bokbestilling.

God sommer

Jeg ønsker alle medlemmer av historielaget en riktig god sommer. Bruk gjerne disse fine, lyse sommerdagene til turer i vårt nærområdet som har så mange minner fra tidligere tider å by på.

Les mer om God sommer