Boksalg på Kaussetra

Det er seterdager på Kaussetra på Nordseter i perioden 21.7 til og med 1.8. Gjenstående dager er nå fra og med onsdag 28.7. til og med søndag 1.8. Det er et allsidig program for hele familien. Salg av vafler, kaffe og saft i størhuset, salgsutstilling, mating av geiter, høner, kyllinger og ender, smaksprøver seterkost, film på fjøsveggen, enkelt setermuseum, og aktiviteter for barn.

Fåberg og Lillehammer historielag har egen stand med informasjon om lagets virksomhet og salg av aktuelle lokalhistoriske bøker, så som boka om setrene i Fåberg og Lillehammer, boka om bureiserhistorien i Fåberg og årbøker med stoff spesielt i tilknytning til Nordseter. Det er også anledning til å tegne medlemskap i historielaget. Betaling med vipps eller giro. Kom innom standen vår for en handel eller bare en hyggelig prat.

Per Prestrud på Kaussetra (Foto: Olav Sørbu) Hjelp med boksalget på Kaussetra (Foto: Olav Sørbu)

18.01.2023:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Lillehammerskolen v/Trond Feiring.

08.02.2023:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Mesnaelva v/Dag Waaler.

22.02.2023:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Gravminner i Fåberg v/Kåre Hosar.

12.03.2023:
Årsmøte på Skogli helse og rehabilitetssenter kl. 16.
Kåseri om Skoglis historie og Søre Ål før og nå.

Godt nytt år til alle!

Jeg håper på et givende år for arbeidet for lokalhistorien i vår kommune. Vinteren er ei god tid for historieinteressen og lagets undergrupper får gjort en god innsats.

Les mer om Godt nytt år til alle!