Boksalg på Kaussetra

Det er seterdager på Kaussetra på Nordseter i perioden 21.7 til og med 1.8. Gjenstående dager er nå fra og med onsdag 28.7. til og med søndag 1.8. Det er et allsidig program for hele familien. Salg av vafler, kaffe og saft i størhuset, salgsutstilling, mating av geiter, høner, kyllinger og ender, smaksprøver seterkost, film på fjøsveggen, enkelt setermuseum, og aktiviteter for barn.

Fåberg og Lillehammer historielag har egen stand med informasjon om lagets virksomhet og salg av aktuelle lokalhistoriske bøker, så som boka om setrene i Fåberg og Lillehammer, boka om bureiserhistorien i Fåberg og årbøker med stoff spesielt i tilknytning til Nordseter. Det er også anledning til å tegne medlemskap i historielaget. Betaling med vipps eller giro. Kom innom standen vår for en handel eller bare en hyggelig prat.

Per Prestrud på Kaussetra (Foto: Olav Sørbu) Hjelp med boksalget på Kaussetra (Foto: Olav Sørbu)

05.10.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Skolerevolusjon i Fåberg: Fra omgangsskole til fastskole og fra fattigskole til folkeskole
v/Trond Feiring.

19.10.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Nytt om Lillehammerkuppet og drapet på lillehamringen Kai Holst i 1945
v/Tore Pryser.

06.11.2022:
Lansering av årboka på Kirkesenteret kl. 17.

Historielaget står på

Det er fortsatt sommer og folk er ofte travle med sommeraktiviteter. Likevel er det mye som foregår i historielaget. Vi har nettopp fått Per Richard Bærøe til å lese inn sin fortelling om Polti-Larsen og Pipe-Larsen i studio, dette er to kjente og markante skikkelser i Lillehammers historie.

Les mer om Historielaget står på