Boksalg på Kaussetra

Det er seterdager på Kaussetra på Nordseter i perioden 21.7 til og med 1.8. Gjenstående dager er nå fra og med onsdag 28.7. til og med søndag 1.8. Det er et allsidig program for hele familien. Salg av vafler, kaffe og saft i størhuset, salgsutstilling, mating av geiter, høner, kyllinger og ender, smaksprøver seterkost, film på fjøsveggen, enkelt setermuseum, og aktiviteter for barn.

Fåberg og Lillehammer historielag har egen stand med informasjon om lagets virksomhet og salg av aktuelle lokalhistoriske bøker, så som boka om setrene i Fåberg og Lillehammer, boka om bureiserhistorien i Fåberg og årbøker med stoff spesielt i tilknytning til Nordseter. Det er også anledning til å tegne medlemskap i historielaget. Betaling med vipps eller giro. Kom innom standen vår for en handel eller bare en hyggelig prat.

Per Prestrud på Kaussetra (Foto: Olav Sørbu) Hjelp med boksalget på Kaussetra (Foto: Olav Sørbu)

Høsten nærmer seg

En varm og god sommer går mot hell. Og historielaget har fått være med på mye spennende i år. Vi deltok på seterstevne på Kaussetra på Nordseter og vi var med på åpninga av den nye Terrassen. Begge steder fikk vi solgt bøker og vervet nye medlemmer.

Les mer om Høsten nærmer seg