Boksalg på Kaussetra

Det er seterdager på Kaussetra på Nordseter i perioden 21.7 til og med 1.8. Gjenstående dager er nå fra og med onsdag 28.7. til og med søndag 1.8. Det er et allsidig program for hele familien. Salg av vafler, kaffe og saft i størhuset, salgsutstilling, mating av geiter, høner, kyllinger og ender, smaksprøver seterkost, film på fjøsveggen, enkelt setermuseum, og aktiviteter for barn.

Fåberg og Lillehammer historielag har egen stand med informasjon om lagets virksomhet og salg av aktuelle lokalhistoriske bøker, så som boka om setrene i Fåberg og Lillehammer, boka om bureiserhistorien i Fåberg og årbøker med stoff spesielt i tilknytning til Nordseter. Det er også anledning til å tegne medlemskap i historielaget. Betaling med vipps eller giro. Kom innom standen vår for en handel eller bare en hyggelig prat.

Per Prestrud på Kaussetra (Foto: Olav Sørbu) Hjelp med boksalget på Kaussetra (Foto: Olav Sørbu)

Årbok nr. 40 er i rute!

Det blir lansering av årboka 10. november kl. 17.00 på Kirkesenteret på Lillehammer. Du kan virkelig glede deg til årets årbok, allsidig og med mange spennende artikler. Mye ukjent stoff er gravd fram og blir presentert. Årbokredaksjonen gratuleres med nok en god bok. Den bør ligge under mange juletrær om noen uker.

Les mer om Årbok nr. 40 er i rute!