Årsmøte i Fåberg Kultursti

Helleristningene i GrottenÅrsmøte i Fåberg Kultursti ble avholdt på Jorekstad 1.11.2018. Det var 8 stk. tilstede. Styret i kulturstien består av 2 representanter fra grunneierne, 2 representanter fra Fåberg og Lillehammer historielag og 2 representanter fra Jørstadmoen skole. Knut Brobakken (representant for grunneierne) var formann fram til årsmøtet. Etter årsmøtet er styret sammensatt slik:
Reidar Bostad, leder (historielaget), Oddgeir Jørstad, nestleder (grunneierne), Andreas Jørstad (historielaget) og Kim Ruben Granum (grunneierne). Representanter for Jørstadmoen skole ble ikke valgt. Mona Pettersen fortsetter som revisor.

Det ble opplyst at det er slutt på tilskuddet fra Lillehammer kommune og grunneierne er varslet om at det er nødvendig med ny avtale for kulturstien. Forslag til ny grunneieravtale med utgangspunkt i den gamle utarbeides av det nye styret og møte med grunneierne avtales. Kulturstien må ha organisasjonsnummer for registrering i Brønnøysundregisteret og styret må søke om midler til drift av kulturstien. Diverse ideer i tilknytning til drift av kulturstien framkom, jf. blant annet ei ideliste fra Andreas Jørstad. Andreas Jørstad hadde telt opp gjesteboka og i 2018 hadde 376 personer skrevet der, derav 32 fra andre land.

21.08.2022:
Medlemstur til fots til Dompenhytta søndag 21. august 2022, se Nytt om gammelt for mai 2022. Ytterligere detaljer om turen legges ut på hjemmesida om en ukes tid.

Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.

Les mer om Sommeren er her