Åpning av Nye terrassen

Grethe Borgen ved åpningen av Nye terassen (Foto: Kjell Helge Moe)Fåberg og Lillehammer historielag deltok på åpningen av Nye terrassen 7.8.21. med en egen stand for salg av lokalhistorisk litteratur, tegning av medlemskap, informasjon om industrihistorien i tilknytning til nedre del av Mesnaelva og informasjon om Terrassens historie.

Ordføreren klippet snor og henviste til historielaget og all kunnskapen de har om lokalhistorien. Det var mye folk tilstede og mange som ville prate/spørre om noe både før og etter underholdningsinnslagene og ordførerens tale. Litt boksalg og tegning av nye medlemskap ble det også.

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

Nytt år og nye muligheter

Etter et trivelig årsmøte på Fåberg i mars, er historielaget nå i gang med mye lokalhistorisk arbeid. Blant mye annet arbeider ei ny gruppe med å dokumentere Lillehammers utvikling ved hjelp av kart.

Les mer om Nytt år og nye muligheter