Sanger

Det ligger mye god og verdifull lokalhistorie i gamle dikt og sangtekster. De ulike deler/grender av Fåberg/Lillehammer har gjerne flere by-/bygdesanger, jf. Vingromsang og Lillehammervisa. Historielaget ønsker å samle disse så det er fint om dere der ute som sitter inne med slike sanger og dikt kan ta kontakt med historielaget.

Lillehammervisa med tekst av Ingvald Bjølvin og arrangement av Leif Ramsøy.

Sang til Fåberg med tekst av Ole Lundgaard og musikk av Trygve Bræin.

Fåbergsong med tekst av Håkon Lie og musikk av Trygve Bræin.

Vingromsangen med tekst av Tord Rindal og musikk av Gerd Rindal.

Nytt årbeidsår

Da er historielagsarbeidet godt i gjenge i det nye året.
Nå forbereder vi årsmøtet som i år blir på Krokvang i Roterud 8. mars. Årsmelding og regnskap legges fram, og vi får mulighet til å diskutere planene for lagsarbeidet i året som kommer.
Historielaget har hatt tradisjon for å legge disse møtene rundt om i kommunen. Vi får på den måten en fin mulighet til å få med oss litt av de ulike bygdenes historie.
Jeg håper at svært mange har anledning til å ta turen til Roterud denne søndagen i mars.

Les mer om Nytt årbeidsår