Sanger

Det ligger mye god og verdifull lokalhistorie i gamle dikt og sangtekster. De ulike deler/grender av Fåberg/Lillehammer har gjerne flere by-/bygdesanger, jf. Vingromsang og Lillehammervisa. Historielaget ønsker å samle disse så det er fint om dere der ute som sitter inne med slike sanger og dikt kan ta kontakt med historielaget.

Lillehammervisa med tekst av Ingvald Bjølvin og arrangement av Leif Ramsøy.

Sang til Fåberg med tekst av Ole Lundgaard og musikk av Trygve Bræin.

Fåbergsong med tekst av Håkon Lie og musikk av Trygve Bræin.

Vingromsangen med tekst av Tord Rindal og musikk av Gerd Rindal.

21.08.2022:
Medlemstur til fots til Dompenhytta søndag 21. august 2022, se Nytt om gammelt for mai 2022, eller her.

Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.

Les mer om Sommeren er her