Sanger

Det ligger mye god og verdifull lokalhistorie i gamle dikt og sangtekster. De ulike deler/grender av Fåberg/Lillehammer har gjerne flere by-/bygdesanger, jf. Vingromsang og Lillehammervisa. Historielaget ønsker å samle disse så det er fint om dere der ute som sitter inne med slike sanger og dikt kan ta kontakt med historielaget.

Lillehammervisa med tekst av Ingvald Bjølvin og arrangement av Leif Ramsøy.

Sang til Fåberg med tekst av Ole Lundgaard og musikk av Trygve Bræin.

Fåbergsong med tekst av Håkon Lie og musikk av Trygve Bræin.

Vingromsangen med tekst av Tord Rindal og musikk av Gerd Rindal.

God Jul og Godt Nyttår

Historielagsarbeidet hviler ikke selv om det er vinter og mørketid. Vi har nettopp stått på Maihaugens julemarked og solgt den nye årboka, og vi har levert kassevis med bøker til byens bokhandlere. Årbok 38 har blitt svært godt mottatt.
Den perfekte julegave!
Finn fram pleddet, kok deg en tekopp og tenn på peisen. Og ta deg tid til å lese i denne fine boka.

Så setter vi i gang og planlegger årsmøter og andre aktiviteter utover våren.
God jul og et trivelig nyttår ønskes fra styret i Fåberg og Lillehammer historielag.

Les mer om God Jul og Godt Nyttår