Bokbestilling

Velg de bøkene du ønsker ved å fylle inn antallet i feltet foran bokens navn, fyll ut navn, adresse og andre nødvendige detaljer nederst på skjemaet og klikk på "Send bestillingen".

For bokpriser se her.

Årbøker:

Det er kvantumsrabatt ved kjøp av flere årbøker. Dette gjelder alle årbøkene unntatt bindene 1-7.

Utsolgt! Nr. 04 - 1982

Utsolgt! Nr. 14 - 1994

Andre bøker:

• Utsolgt! Gate og gutu - Historien bak gatenavnene i Lillehammer.

• Utsolgt! Husmannsplasser i Fåberg bd. 1

• Utsolgt! Vandreboka for Fåberg og Lillehammer.

Husk å oppgi nøyaktig og fullstendig postadresse. Det er også en fordel om du oppgir telefonnummer og/eller e-postadresse i tillegg. Felter som er merket med rød stjerne er påkrevet.

Navn:
Adresse:
Postnummer:
Poststed:
Telefon:
Din e-postadresse:

Annen beskjed:

Emne:
Hvis det er vanskelig å lese koden kan du klikke på bildet for å få en ny

21.08.2022:
Medlemstur til fots til Dompenhytta søndag 21. august 2022, se Nytt om gammelt for mai 2022, eller her.

Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.

Les mer om Sommeren er her