Bokbestillingsskjema

Ved bestilling av bøker kan du ta direkte kontakt med bokansvarlige på epostadressen , eller aller helst benytte bestillingskjemaet nedenfor. Velg de bøkene du ønsker ved å fylle inn antallet i feltet foran bokens navn. Fyll deretter ut navn, postadresse, epostadresse og mobilnummer nederst på skjemaet. Eventuelle andre beskjeder kan du skrive i meldingsfeltet. Husk også å klikke på firkanten med "robottesten" og klikk så på "Send bestillingen". Det er viktig at du oppgir epostadresse og mobilnummer slik at vi kan komme i kontakt med deg dersom det er noen uklarheter. Dessuten brukes mobilnummeret av posten for å sende melding til deg angående pakken.

For bokpriser se her.

Årbøker:

Utsolgt! Nr. 04 - 1982

Utsolgt! Nr. 14 - 1994

Andre bøker:

• Utsolgt! Husmannsplasser i Fåberg bd. 1

• Utsolgt! Gate og gutu - Historien bak gatenavnene i Lillehammer. Du kan lese boka her.

Bøker historielaget selger for andre:

Melding

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

Nytt år og nye muligheter

Etter et trivelig årsmøte på Fåberg i mars, er historielaget nå i gang med mye lokalhistorisk arbeid. Blant mye annet arbeider ei ny gruppe med å dokumentere Lillehammers utvikling ved hjelp av kart.

Les mer om Nytt år og nye muligheter