Vandreboka for Fåberg og Lillehammer 2023

Vandreboka 2023

Fåberg historielags vandrebok kom første gang ut i 1984. Boka ble godt mottatt og ble fort utsolgt. I 1991 ble en ny og revidert utgave gitt ut. Denne er utsolgt og kan ikke lenger skaffes. En tredje utgave av vandreboka er nå klar for utgivelse.

Den nye og oppdaterte Vandreboka gir deg 25 turer fra nærmiljøet vårt. Du finner både helt nye turer og reviderte eldre turer. Fargekart viser rutene og illustrasjoner og tekster gir interessant informasjon underveis. Redaksjonen for boka har bestått av Ådne Norheim, Ivar Olstad, Øyvind Nyfløt og Grethe Borgen.

Bestilling av boken

Dersom du ønsker å bestille denne boken kan du benytte skjemaet i venstre kolonne (eller i bunnen dersom du bruker mobil) på denne siden. Skal du bestille flere forskjellige bøker kan det være raskere å benytte vårt bokbestillingsskjema. Det er muligheter for kvantumsrabatter ved kjøp av flere bøker. Se prislisten.
Dersom du vil bestille fra skjemaet på denne siden så fyll ut navn, postadresse, epostadresse og mobilnummer. Er du medlem av historielaget så kryss av for det. Eventuelle andre beskjeder kan du skrive i meldingsfeltet. Boktittelen legges til automatisk ved sending så det er ikke nødvendig å skrive den i meldingsfeltet. Det er viktig at du oppgir epostadresse og mobilnummer slik at vi kan komme i kontakt med deg dersom det er noen uklarheter. Dessuten brukes mobilnummeret av posten for å sende melding til deg angående pakken.

Bestill denne boken

Se prislisten.

Vandreboka for Fåberg og Lillehammer 2023
Melding

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

Nytt år og nye muligheter

Etter et trivelig årsmøte på Fåberg i mars, er historielaget nå i gang med mye lokalhistorisk arbeid. Blant mye annet arbeider ei ny gruppe med å dokumentere Lillehammers utvikling ved hjelp av kart.

Les mer om Nytt år og nye muligheter