Gate og Gutu - Historien bak gatenavnene

Gate og Gutu"Gate og gutu" er boka om gatenavnene i Lillehammer. Hvem var personene som har gitt gatene navn? Hvorfor har disse personene fått en gate eller gutu oppkalt etter seg i Lillehammer? Med denne boka fyller Fåberg Historielag et lenge følt savn.

Boka svarer på spørsmål som innbyggerne til daglig stiller seg. Det er en oppslagsbok som både fastboende og besøkende vil ha stor nytte av. Boka bidrar også til å knytte de stadig flere innflytterne tettere til lokalmiljøet.

"Gate og gutu" er rikt illustrert med gamle og nye fotografier. Boka ble utgitt i 1996.

God sommer

Jeg ønsker alle medlemmer av historielaget en riktig god sommer. Bruk gjerne disse fine, lyse sommerdagene til turer i vårt nærområdet som har så mange minner fra tidligere tider å by på.

Les mer om God sommer