Gate og Gutu - Historien bak gatenavnene

Gate og Gutu

Gate og gutu er utsolgt!

"Gate og gutu" er boka om gatenavnene i Lillehammer. Hvem var personene som har gitt gatene navn? Hvorfor har disse personene fått en gate eller gutu oppkalt etter seg i Lillehammer? Med denne boka fyller Fåberg Historielag et lenge følt savn.

Boka svarer på spørsmål som innbyggerne til daglig stiller seg. Det er en oppslagsbok som både fastboende og besøkende vil ha stor nytte av. Boka bidrar også til å knytte de stadig flere innflytterne tettere til lokalmiljøet.

"Gate og gutu" er rikt illustrert med gamle og nye fotografier. Boka ble utgitt i 1996.

21.08.2022:
Medlemstur til fots til Dompenhytta søndag 21. august 2022, se Nytt om gammelt for mai 2022. Ytterligere detaljer om turen legges ut på hjemmesida om en ukes tid.

Sommeren er her

Nå er sommeren kommet og historielaget har vært på en meget vellykket medlemstur til Hamar og Atlungstad brenneri i Stange. Dyktige lokale guider gjorde turen svært minnerik.
Neste medlemstur blir til Dompenhytta 21. august. Ingen felles busstur denne gang - men en vandretur. Se mer om dette opplegget et annet sted på hjemmesida vår.

Les mer om Sommeren er her