Gate og Gutu - Historien bak gatenavnene

Gate og Gutu

Gate og gutu er utsolgt!

"Gate og gutu" er boka om gatenavnene i Lillehammer. Hvem var personene som har gitt gatene navn? Hvorfor har disse personene fått en gate eller gutu oppkalt etter seg i Lillehammer? Med denne boka fyller Fåberg Historielag et lenge følt savn.

Boka svarer på spørsmål som innbyggerne til daglig stiller seg. Det er en oppslagsbok som både fastboende og besøkende vil ha stor nytte av. Boka bidrar også til å knytte de stadig flere innflytterne tettere til lokalmiljøet.

"Gate og gutu" er rikt illustrert med gamle og nye fotografier. Boka ble utgitt i 1996.

God jul og godt nyttår!

Historielaget ønsker alle sine medlemmer ei riktig god jul og et godt nytt år! Nå når snøen har lagt seg, er det hyggelig å kose seg innendørs med den nyeste årboka. Jeg har lest den allerede og den er kjempefin.

Les mer om God jul og godt nyttår!