Andre bøker

I tillegg til årbøkene har historielaget gitt ut en del andre bøker med lokalhistorisk materiale som du kan se nedenfor. Til husmannsbøkene er det kommet en del rettelser. Du vil få en oversikt over disse dersom du klikker på bildet av bøkene.

Dersom du ønsker å bestille en eller flere bøker kan du benytte vårt bokbestillingsskjema, eller benytte bestillingsskjemaet inne på siden med omtale av hver bok. Det er muligheter for kvantumsrabatter ved kjøp av flere bøker. Se prislisten for bøker som du finner du her.

08.06.2024, kl. 0900:
Sommertur med buss til Ringebu Prestegård, avreise kl. 9 fra Lurhaugen. Sett av dagen, mer info kommer.

Nytt år og nye muligheter

Etter et trivelig årsmøte på Fåberg i mars, er historielaget nå i gang med mye lokalhistorisk arbeid. Blant mye annet arbeider ei ny gruppe med å dokumentere Lillehammers utvikling ved hjelp av kart.

Les mer om Nytt år og nye muligheter