Årbøker

Historielaget har gitt ut årbøker siden 1979 og innimellom disse noen andre bøker. Gjennom årene har dette blitt en anseelig mengde lokalhistorisk materiale. Ved å klikke på forsidebildene nedenfor vil du få opp en innholdsfortegnelse for den årboken. Årbøkene kan kjøpes i en bokhandel eller ved henvendelse til historielaget. Bruk i så fall vårt bestillingsskjema. Porto kommer i tillegg ved bestilling direkte fra laget. Vi har også laget et søkeregister for årbøkene. Årbok nr. 4 (1982) og årbok nr. 14 (1994) er dessverre utsolgt. Bøkene er tilgjengelige på biblioteket.

Årbok nr. 40 er i rute!

Det blir lansering av årboka 10. november kl. 17.00 på Kirkesenteret på Lillehammer. Du kan virkelig glede deg til årets årbok, allsidig og med mange spennende artikler. Mye ukjent stoff er gravd fram og blir presentert. Årbokredaksjonen gratuleres med nok en god bok. Den bør ligge under mange juletrær om noen uker.

Les mer om Årbok nr. 40 er i rute!