Årbøker

Historielaget har gitt ut årbøker siden 1979 og innimellom disse noen andre bøker. Gjennom årene har dette blitt en anseelig mengde lokalhistorisk materiale. Ved å klikke på forsidebildene nedenfor vil du få opp en innholdsfortegnelse for den årboken. Årbøkene kan kjøpes i en bokhandel eller ved henvendelse til historielaget. Bruk i så fall vårt bestillingsskjema. Porto kommer i tillegg ved bestilling direkte fra laget. Vi har også laget et søkeregister for årbøkene.

Nytt årbeidsår

Da er historielagsarbeidet godt i gjenge i det nye året.
Nå forbereder vi årsmøtet som i år blir på Krokvang i Roterud 8. mars. Årsmelding og regnskap legges fram, og vi får mulighet til å diskutere planene for lagsarbeidet i året som kommer.
Historielaget har hatt tradisjon for å legge disse møtene rundt om i kommunen. Vi får på den måten en fin mulighet til å få med oss litt av de ulike bygdenes historie.
Jeg håper at svært mange har anledning til å ta turen til Roterud denne søndagen i mars.

Les mer om Nytt årbeidsår