Årbøker

Historielaget har gitt ut årbøker siden 1979 og innimellom disse noen andre bøker. Gjennom årene har dette blitt en anseelig mengde lokalhistorisk materiale. Ved å klikke på forsidebildene nedenfor vil du få opp en innholdsfortegnelse for den årboken. Årbøkene kan kjøpes i en bokhandel eller ved henvendelse til historielaget. Bruk i så fall vårt bestillingsskjema. Porto kommer i tillegg ved bestilling direkte fra laget. Vi har også laget et søkeregister for årbøkene.

Bøker til jul

I høstmørket kan du kose deg med siste velskrevne årboka fra historielaget. Bok nummer 37 i rekken av interessante bøker om vår lokale historie ble lansert nå i november og har blitt godt mottatt. Folk koser seg med fortellingene om Bergs danseskole, sildefisketurer til Sunnmøre etter krigen, eller Dølajazz-historien.

Les mer om Bøker til jul