Årbøker

Historielaget har gitt ut årbøker siden 1979 og innimellom disse noen andre bøker. Gjennom årene har dette blitt en anseelig mengde lokalhistorisk materiale. Ved å klikke på forsidebildene nedenfor vil du få opp en innholdsfortegnelse for den årboken. Årbøkene kan kjøpes i en bokhandel eller ved henvendelse til historielaget. Bruk i så fall vårt bestillingsskjema. Porto kommer i tillegg ved bestilling direkte fra laget. Vi har også laget et søkeregister for årbøkene.

Godt Nyttår

Vi har nå rundet årsskiftet og jeg vil takke historielagets medlemmer for den innsatsen som mange har gjort for laget i året som har gått. Mange har bidratt med verdifull lokalhistorisk kunnskap, skrevet artikler, drevet med fotoinnsamling, rydding av kultursti, arrangert turer, solgt årbøker eller tatt på seg andre oppgaver i historielagets regi.

Les mer om Godt Nyttår