Årbøker

Historielaget har gitt ut årbøker siden 1979 og innimellom disse noen andre bøker. Gjennom årene har dette blitt en anseelig mengde lokalhistorisk materiale. Ved å klikke på forsidebildene nedenfor vil du få opp en innholdsfortegnelse for den årboken. Årbøkene kan kjøpes i en bokhandel eller ved henvendelse til historielaget. Bruk i så fall vårt bestillingsskjema. Porto kommer i tillegg ved bestilling direkte fra laget. Vi har også laget et søkeregister for årbøkene.

Bli med i historielaget!

Vi har nå bortimot 500 medlemmer – men vi har også plass til deg. Vi holder deg oppdatert på lokalhistorien ved å arrangere lokalhistoriske seminarer i løpet av vinteren og vi gir ut medlemsbladet Nytt om Gammelt. Vi arrangerer også medlemsturer til ulike steder i og utenfor kommunen. Med orienteringer om de stedene vi besøker.

Les mer om Bli med i historielaget!