Turgruppa

Historielaget på tur til Gudbrandsdal krigsminnesamling i Kvam i september 2018. (Foto: Hallgrim Øistad)Historielaget arrangerer vanligvis 2 turer/utflukter i året i hovedsak for medlemmer, men andre kan også delta dersom plass mv. tillater det. Den ene turen går gjerne i nærområdet mens den andre er en dagstur med buss. Turene går til steder av lokalhistorisk interesse samtidig som det sosiale aspekter er viktig. Det er omvisninger og historiske redegjørelser i tilknytning til de steder mv. som besøkes. En turkomite i historielaget tar seg av forberedelser og gjennomføring av turene. Dette er populære tiltak og der antall er begrenset er det lurt med rask påmelding. Turene annonseres i medlemsbladet «Nytt om gammelt» og på hjemmesidene.

Høsten nærmer seg

En varm og god sommer går mot hell. Og historielaget har fått være med på mye spennende i år. Vi deltok på seterstevne på Kaussetra på Nordseter og vi var med på åpninga av den nye Terrassen. Begge steder fikk vi solgt bøker og vervet nye medlemmer.

Les mer om Høsten nærmer seg