Turgruppa

Historielaget på tur til Gudbrandsdal krigsminnesamling i Kvam i september 2018. (Foto: Hallgrim Øistad)Historielaget arrangerer vanligvis 2 turer/utflukter i året i hovedsak for medlemmer, men andre kan også delta dersom plass mv. tillater det. Den ene turen går gjerne i nærområdet mens den andre er en dagstur med buss. Turene går til steder av lokalhistorisk interesse samtidig som det sosiale aspekter er viktig. Det er omvisninger og historiske redegjørelser i tilknytning til de steder mv. som besøkes. En turkomite i historielaget tar seg av forberedelser og gjennomføring av turene. Dette er populære tiltak og der antall er begrenset er det lurt med rask påmelding. Turene annonseres i medlemsbladet «Nytt om gammelt» og på hjemmesidene.

Høsten nærmer seg

Høsten i historielaget står for døren. Det er stor aktivitet i lagets undergrupper og mye spennende arbeid er på gang.

Les mer om Høsten nærmer seg