Årbokredaksjonen

I redaksjonen for utgivelse av årboka sitter Rønnaug Hovhaugholen, Jorun Krukhoug Kilvær, Geir Linberg, Live Sætre og Halgrim Øistad. Jørgen Skaug er redaksjonens faste fotograf. Årbokredaksjonen har ansvaret for å samle stoff til en årlig utgivelse av ei bok på vel 200 sider. Noe av stoffet skriver redaksjonen sjøl, og noe er innsendt stoff som bearbeides og redigeres av redaksjonen. De som har artikler eller tips de tenker kan være av interesse for årboka, kan ta kontakt med redaksjonen. Ivar Olstad leser korrektur på alt stoffet, og Jon Thorsrud har hatt ansvaret for grafisk formgivning og produksjon av årbøkene helt siden den første årboka i 1979. Fra og med årbok nr. 38, som utgis høsten 2019, har grafisk formgiver Ingunn Framgården fra Ring overtatt dette forleggeransvaret.

05.10.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Skolerevolusjon i Fåberg: Fra omgangsskole til fastskole og fra fattigskole til folkeskole
v/Trond Feiring.

19.10.2022:
Kveldsseminar på biblioteket kl. 19: Nytt om Lillehammerkuppet og drapet på lillehamringen Kai Holst i 1945
v/Tore Pryser.

06.11.2022:
Lansering av årboka på Kirkesenteret kl. 17.

Historielaget står på

Det er fortsatt sommer og folk er ofte travle med sommeraktiviteter. Likevel er det mye som foregår i historielaget. Vi har nettopp fått Per Richard Bærøe til å lese inn sin fortelling om Polti-Larsen og Pipe-Larsen i studio, dette er to kjente og markante skikkelser i Lillehammers historie.

Les mer om Historielaget står på