Årbokredaksjonen

I redaksjonen for utgivelse av årboka sitter Rønnaug Hovhaugholen, Jorun Krukhoug Kilvær, Geir Linberg, Live Sætre og Halgrim Øistad. Jørgen Skaug er redaksjonens faste fotograf. Årbokredaksjonen har ansvaret for å samle stoff til en årlig utgivelse av ei bok på vel 200 sider. Noe av stoffet skriver redaksjonen sjøl, og noe er innsendt stoff som bearbeides og redigeres av redaksjonen. De som har artikler eller tips de tenker kan være av interesse for årboka, kan ta kontakt med redaksjonen. Ivar Olstad leser korrektur på alt stoffet, og Jon Thorsrud har hatt ansvaret for grafisk formgivning og produksjon av årbøkene helt siden den første årboka i 1979. Fra og med årbok nr. 38, som utgis høsten 2019, har grafisk formgiver Ingunn Framgården fra Ring overtatt dette forleggeransvaret.

28.05.2022:
Medlemstur til Hamar og Ottestad.
Se Nytt om gammelt for mai 2022 eller her.

Vel gjennomført årsmøte

Våren er endelig her og historielaget har gjennomført sitt årsmøte. Denne gang på Bygdahuset i Saksumdal. Det er lærerikt å bli kjent med de ulike delene av kommunen, derfor har det vært vanlig at årsmøtene holdes i de ulike grendene.

Les mer om Vel gjennomført årsmøte