Årbokredaksjonen

I redaksjonen for utgivelse av årboka sitter Rønnaug Hovhaugholen, Jorun Krukhoug Kilvær, Geir Linberg, Live Sætre og Halgrim Øistad. Jørgen Skaug er redaksjonens faste fotograf. Årbokredaksjonen har ansvaret for å samle stoff til en årlig utgivelse av ei bok på vel 200 sider. Noe av stoffet skriver redaksjonen sjøl, og noe er innsendt stoff som bearbeides og redigeres av redaksjonen. De som har artikler eller tips de tenker kan være av interesse for årboka, kan ta kontakt med redaksjonen. Ivar Olstad leser korrektur på alt stoffet, og Jon Thorsrud har hatt ansvaret for grafisk formgivning og produksjon av årbøkene helt siden den første årboka i 1979. Fra og med årbok nr. 38, som utgis høsten 2019, har grafisk formgiver Ingunn Framgården fra Ring overtatt dette forleggeransvaret.

God sommer

Jeg ønsker alle medlemmer av historielaget en riktig god sommer. Bruk gjerne disse fine, lyse sommerdagene til turer i vårt nærområdet som har så mange minner fra tidligere tider å by på.

Les mer om God sommer