Årbokredaksjonen

I redaksjonen for utgivelse av årboka sitter Rønnaug Hovhaugholen, Jorun Krukhoug Kilvær, Geir Linberg, Live Sætre og Halgrim Øistad. Jørgen Skaug er redaksjonens faste fotograf. Årbokredaksjonen har ansvaret for å samle stoff til en årlig utgivelse av ei bok på vel 200 sider. Noe av stoffet skriver redaksjonen sjøl, og noe er innsendt stoff som bearbeides og redigeres av redaksjonen. De som har artikler eller tips de tenker kan være av interesse for årboka, kan ta kontakt med redaksjonen. Ivar Olstad leser korrektur på alt stoffet, og Jon Thorsrud har hatt ansvaret for grafisk formgivning og produksjon av årbøkene helt siden den første årboka i 1979.

Bli med i historielaget!

Vi har nå bortimot 500 medlemmer – men vi har også plass til deg. Vi holder deg oppdatert på lokalhistorien ved å arrangere lokalhistoriske seminarer i løpet av vinteren og vi gir ut medlemsbladet Nytt om Gammelt. Vi arrangerer også medlemsturer til ulike steder i og utenfor kommunen. Med orienteringer om de stedene vi besøker.

Les mer om Bli med i historielaget!